Paralel ithalat güvenilir mi?

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben birkaç hafta içinde bir telefon alacağım. Butcem 1500 TL. Geçenlerde bir siteye rastladım. Fiyatları çok ucuzdu. Ama tam güvenemedim. Site ile ilgili yorumlari okudum. Herkes memnun. Bu sırada sitenin adı http://www.bizdeuygun.com/Cep-Telefonu-696 . birde ithalatçı firma garantili ne demek ? Bir problem yaşarmıyım ? Daha önce bu siteden alisveris yapmis olan varsa yorum yapabilir mi ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar ben birkaç hafta içinde bir telefon alacağım. Butcem 1500 TL. Geçenlerde bir siteye rastladım. Fiyatları çok ucuzdu. Ama tam güvenemedim. Site ile ilgili yorumlari okudum. Herkes memnun. Bu sırada sitenin adı http://www.bizdeuygun.com/Cep-Telefonu-696 . birde ithalatçı firma garantili ne demek ? Bir problem yaşarmıyım ? Daha önce bu siteden alisveris yapmis olan varsa yorum yapabilir mi ?

İthalatçı firma yani paralel ithalat. Yani telefon Türkiye'ye kayıtlı değil. Bu arada alacaksan LG G2 al veya LG G3'ü bekle. General Mobile Discovery Elite'yi önermiyorum çünkü 2500 mah pile sahip. Bundan dolayı çok kısıtlama yapılmış. Kendi müzik çaları bile yok. S4'ten de çok şikayet var. Isınma, batarya... Note 2 çok güzel telefon, hala alınabilir ama eskiyor artık. İphone hakkında bilgim yok, ama ekranı küçük gelir. Bana kalırsa LG G3'ü bekle, yazda çıkacakmış.

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
iPhone 4ever . Gelmis gecmis her telefondan en iyisi.

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İthalatçı firma yani paralel ithalat. Yani telefon Türkiye'ye kayıtlı değil. Bu arada alacaksan LG G2 al veya LG G3'ü bekle. General Mobile Discovery Elite'yi önermiyorum çünkü 2500 mah pile sahip. Bundan dolayı çok kısıtlama yapılmış. Kendi müzik çaları bile yok. S4'ten de çok şikayet var. Isınma, batarya... Note 2 çok güzel telefon, hala alınabilir ama eskiyor artık. İphone hakkında bilgim yok, ama ekranı küçük gelir. Bana kalırsa LG G3'ü bekle, yazda çıkacakmış.

türkiyeye kayıtlı olmaması bir problem çıkarırmı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Paralel ithalat şu demek, öncelikle örnek vererek paraplel ithalat ürünleri satan bir kaç mağazayı sayayım,
Gold, İstanbul bilişim bu 2 si paralel ithalat ürünleri satıyor nadir olsa da Dispiritör ürünleri sattığı ürünler de yok değil, ama genelde paralel ithalat satıyorlar yanı şöyle örnekliyorum,mesela Samung bir telefon aldın bir sıkıntı çıktı garanti ye götüreceksin, Samsung bayısıne götürdüğün zaman sana bu cihaza biz bakmıyoruz aldığınız yere götürün diyecektir, çünkü o aldığın yer ürünü kendisi ithalat yaparak getirdiği için garantısını de kendısı verıyor yanı paralel ithalat ürünü aldığında ürünü markanın servisine değilde aldığın yere götürüyorsun, paralel ithalatlarda garantin olsa bile sana çıkardıkları zorlukları say say anlatamam :)

NOT: BU ARADA PARALELE İTHALAT ÜRÜNLERİDE TÜRKİYE KAYITLIDIR, MCSK DA SORGULATTIĞINDA KULLANDIĞIN CİHAZ İLE AYNI MARKA MODEL ÇIKMASI GEREKİYOR AKSİ TAKDİRDE ALDIĞIN YERE ÇABUCAK İADE ET.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Paralel olan hiç bir şeye güvenme...

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi bence paralel ithalat o kadar da kötümsenecek bir şey değil şimdi bu adamlar piyasanın 500 tl altına k<span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: sans-serif;">ârla birlikte satabiliyorlarsa bu 500 lira da </span>distribütörlerin aç&nbsp;<span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: sans-serif;">&nbsp;gözlülüğüdür.Bu site delta servis kapsamında garanti veriyor bu servis sadece İstanbul ve Ankara'da var,eğer sen bu &nbsp;şehirlerde yaşıyorsan pek bir problem olmaz sanırım ama başka şehirlerdeysen ücretsiz kapından alıp onarıp gönderiyorlarmış&nbsp;</span><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: sans-serif;">.Bak sen yine de araştır</span>

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
bu site delta elektronik garantili satıyor ve paralel ithalatta en iyilerden biridir şahsen ben öneririm :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki aldığımız ithalattelefon orjinalıyla aynımıdır kulanım acısından mesela cin deyildir deilmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı hatta daha iyi ben g3 aldım kore üretimi çin değil ve fm radyosu çalışıyor normallerde bandrolden dolayı fm radyo çalışmıyor.