Para İadesi(G3 Çatlak)

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar Yarın Telefonumu Servise Vereceğim Para İadesi Almak İstiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim
1 Servisde:Kronik Çatlak Ve Bataryadan Ve Resetten Dolayı Gitti
2 Servisde:Kronik Çatlak Ve Bataryadan Gitti(Çatlak Büyüsün Öyle Değiştiririz Dediler
s20.gif
)
Şimdi İse Kızılötesi Ve Kulaklık Girişindeki Çatlaktan Vereceğim Şimdi Para İadesi Almak İçin Tamir Sürenin 20 İŞ Gününü Geçmesi Gerekiyor Dimi Birde 20 İş Günü İçinde Değişim Çıktı Nasıl Para İadesi Alabilirim Veya Servise Verirken Para İadesimi İstiyorum Diyeyim THH Başvuracağım Zaman Para İstiyorlarmı Ve 1 Ve 2 Servise Gittiğine Dair Kağıtlar Yok Faturam Ve Kutu İçeriği Tam Yarın Vereceğim Servise Nasıl Bir Yol İzlemem Gerek Fatura Bedelim 1800 TL Para İadesi Alıp Hemen İphone 6S Alacağım Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar(3 Ay Sonra Garantim Bitiyor)
s18.gif
s18.gif
s18.gif

Son düzenleyen moderatör:

Byzantine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim bildiğim değişimi swap cihazla yapacaklardır ve swap cihazı almak mecburi gibi gösteriyorlar fakat kanunda mecburi değil sadece teklif edilebilir yazıyor, değişimle gelen swap cihazı almak mecburiyetinde değilsin, Seni arayıp cihazınız hazır gelip alabilirsiniz dendiğinde cihazın swap olduğunu ve bu konuda herhangi bir onay vermediğini belirtmelisin, 20 iş günü geçince değişim kararı çıksa da dahi telefon 20 iş günü içerisinde eline ulaşmadığı taktir de sıfır kutulu cihaz yada para iadesi hakkın doğuyor benim bildiğim bu . Doğrusunu bilen varsa düzeltsin

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Benim bildiğim değişimi swap cihazla yapacaklardır ve swap cihazı almak mecburi gibi gösteriyorlar fakat kanunda mecburi değil sadece teklif edilebilir yazıyor, değişimle gelen swap cihazı almak mecburiyetinde değilsin, Seni arayıp cihazınız hazır gelip alabilirsiniz dendiğinde cihazın swap olduğunu ve bu konuda herhangi bir onay vermediğini belirtmelisin, 20 iş günü geçince değişim kararı çıksa da dahi telefon 20 iş günü içerisinde eline ulaşmadığı taktir de sıfır kutulu cihaz yada para iadesi hakkın doğuyor benim bildiğim bu . Doğrusunu bilen varsa düzeltsin
Yada LG Arasam %20 Yıpranma Payını Kabul Ediyorum Para İadesi Almak İstiyorum Desem İade Alabilirmiyim