Soru Papara Hangi kartı almalıyım?

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Merhabalar hızlıca konuya gireyim, papara kart çıkartmak istiyorum fakat genel olarak amacım steam epic g. gibi sitelerden oyun satın almak. bunun için doğru kart black card mı yoksa sanal kart mı? şimdiden teşekkürler.

Tolgahan Tosun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar hızlıca konuya gireyim, papara kart çıkartmak istiyorum fakat genel olarak amacım steam epic g. gibi sitelerden oyun satın almak. bunun için doğru kart black card mı yoksa sanal kart mı? şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle Black Kart Al Düşünme Fazla, Adresi Doğru Yazdığındanda Emin Ol Yoksa 1 Ay Bekliyor Gelmiyor.

Senyoritaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tabiki black, nası ama çok erken cevap veriyorum değil mi?

codewriter42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayalet sanal kart işini görecektir.
Bu kart ile ilgili bilgi vereyim;
Limit belirliyorsun, bir kere harcama yapılınca kart kendini iptal ediyor. Bu da kartın bilgilerinin çalınmasını, çalınsa bile kimlik hırsızlarının o kartı kullanmasını engelliyor.

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Hayalet sanal kart işini görecektir.
Bu kart ile ilgili bilgi vereyim;
Limit belirliyorsun, bir kere harcama yapılınca kart kendini iptal ediyor. Bu da kartın bilgilerinin çalınmasını, çalınsa bile kimlik hırsızlarının o kartı kullanmasını engelliyor.
Hızlı cevap için teşekkürler. 😃