taylorsaundles
Asistan
Merhabalar hızlıca konuya gireyim, papara kart çıkartmak istiyorum fakat genel olarak amacım steam epic g. gibi sitelerden oyun satın almak. bunun için doğru kart black card mı yoksa sanal kart mı? şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle Black Kart Al Düşünme Fazla, Adresi Doğru Yazdığındanda Emin Ol Yoksa 1 Ay Bekliyor Gelmiyor.Merhabalar hızlıca konuya gireyim, papara kart çıkartmak istiyorum fakat genel olarak amacım steam epic g. gibi sitelerden oyun satın almak. bunun için doğru kart black card mı yoksa sanal kart mı? şimdiden teşekkürler.
Tamam teşekkürlerKesinlikle Black Kart Al Düşünme Fazla, Adresi Doğru Yazdığındanda Emin Ol Yoksa 1 Ay Bekliyor Gelmiyor.
Ben Teşekkür Ederim Kısa Süreli Kullanıcaksan Sanal Kart Alabilirsin Ama Cebinde Kalsın Çok Fazla İşini Görür Ve Cashback Özelliği Senin Bütçene Katkısı Olur.Tamam teşekkürler
Tabiki black, nası ama çok erken cevap veriyorum değil mi?Merhabalar hızlıca konuya gireyim, papara kart çıkartmak istiyorum fakat genel olarak amacım steam epic g. gibi sitelerden oyun satın almak. bunun için doğru kart black card mı yoksa sanal kart mı? şimdiden teşekkürler.
Hayalet sanal kart işini görecektir.Merhabalar hızlıca konuya gireyim, papara kart çıkartmak istiyorum fakat genel olarak amacım steam epic g. gibi sitelerden oyun satın almak. bunun için doğru kart black card mı yoksa sanal kart mı? şimdiden teşekkürler.
Hızlı cevap için teşekkürler.Hayalet sanal kart işini görecektir.
Bu kart ile ilgili bilgi vereyim;
Limit belirliyorsun, bir kere harcama yapılınca kart kendini iptal ediyor. Bu da kartın bilgilerinin çalınmasını, çalınsa bile kimlik hırsızlarının o kartı kullanmasını engelliyor.