Paok 'fener'i Söndürdü | Fenerbahçe 1 vs Paok 1

NETWORK

Profesör
Katılım
19 Ekim 2006
Mesajlar
2,717
Reaksiyon puanı
115
Puanları
0
feb600_58ZML.jpg


Şampiyonlar Ligi kapısında Tottenham'dan 4 gol yiyen Young Boys'a elenen Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi playoff rövanş maçında da PAOK ile 1-1 berabere kalarak Avrupa macerasına başlamadan bitirdi.

İsviçre temsilcisi Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başaramayan ve yolu UEFA Avrupa Ligi'ne düşen Fenerbahçe, Selanik'te 1-0 yenildiği PAOK ile rövanş maçında Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Emre'nin golüyle öne geçmesine karşın uzatmalarda Müslimoviç'ten yediği golle 1-1 berabere kaldı ve Avrupa'ya başlamadan veda etti.

Fenerbahçe'de sakatlıktan kurtulan Volkan Demirel ve Bilica sahaya ilk 11'de çıkarken Trabzonspor maçında yedek kulübesinde başlayan Stoch ve Alex de ilk 11'deki yerlerini aldı. Yen transfer Niang da gol umudu olarak sahadaydı...


Fenerbahçe karşılaşmaya Niang'ın etkili vuruşuyla başladı. Daha sonra oyun kurmakta zorlanan ve gol bölgelerinde çoğalamayan sarı lacivertlilerin ilk yarıdaki tek atağı 25. dakikadaki Stoch'un şutuydu. İlk yarıda PAOK karşısında etkili olamayan Fenerbahçe bir anda Young Boys maçındaki performansını hatırlattı taraftarlara.
İkinci yarıya taraftarının desteğini de arkasına alarak başlayan Fenerbahçe 50. dakikada Emre Belözoğlu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Defanstan seken topa ceza sahası dışından sert vuran Emre'nin şutu ağlarla buluştu. Bunun yanı sıra maç öncesinde başlayan iki taraftarlar arasında başlayan gerginlik maç boyunca devam etti.



PAOKlu taraftarların Fenerbahçe tribünlerine meşale atması ekranlara yansıdı.
Emre'nin golünün ardından Fenerbahçe daha çok bastırmaya başladı. Özellikle sağ kanattan yüklenen Fenerbahçe şutlarla PAOK kalesini zorladı. 61. dakikada ise PAOK inanılmaz bir gol kaçırdı Salpingidis ile. Bomboş kaleye atamayan Yunan futbolcu bir anda yürekleri ağza getirdi. 65.dakikada Alex defansın arkasına sarkamasına karşın dripling özelliği olmadığı için uzaktan vurdu, top auta gitti. 77. dakikada PAOK yine çok tehlikeli geldi. Vieirinha'nın kalesinden çıkan Volkan'dan önce vurduğu topu son anda Bilica çıkardı.


Karşılaşmanın 90 dakikası 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erince karşılaşma uzatmalara kaldı. Uzatma dakikalarında Alex ile etkili olmaya çalışan Fenerbahçe uzatmanın 12.dakikasında Muslimoviç'ten yediği golle adeta yıkıldı ve skor 1-1'e geldi. 1-1'den sonra turu geçmek için 2 gol atması gereken

Fenerbahçe pozisyon bile bulamadı ve Avrupa macerasına başlamadan noktayı koydu.
Fenerbahçe'nin de elenmesiyle Avrupa'da sadece 2 takımımız kaldı.
,
DETAY
 

turgutreisfb

Profesör
Katılım
10 Kasım 2009
Mesajlar
2,312
Reaksiyon puanı
37
Puanları
0
hiç yakışmadı sen git dünyanın en üst düzey futbolcularını al getir bir forma yap milyonlarca sat sonra gel paok gibi komik bi takıma elen aynı şeyler gs içinde içinde geçerli
 

m!ndf!elds

Doçent
Katılım
18 Mart 2008
Mesajlar
894
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Hiç yakışmadı takımlarımıza,kahrolmaktan bıktım ya.Kocaman senenin hiçbir heyecanı kalmadı. Artık takımlarımızın kendilerine çekidüzen vermeleri lazım,kendi seviyelerini yerlerde süründürüyorlar.Young Boys,Paok...komik rakipler ve felaket sonuçlar.Yazık...
 

vegaturk

Profesör
Katılım
21 Haziran 2008
Mesajlar
3,718
Reaksiyon puanı
117
Puanları
0
3 takımımızda elenmiş üzüldüm neyse ki beşiktaşlıyım :)

Ayrıca üsteki arkadaşın dediği gibi takımların kendine çeki düzen vermesinin zamanı geldide geçti 100 bin dolar edecek futbolculara 1 milyon dolar vere vere Türk futbolunu içinden çıkılmaz bir hale getirdiler.
 

xismailaydin

Profesör
Katılım
28 Eylül 2008
Mesajlar
1,379
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
Yaş
34
Ulan ben futbolcu değilim, bana versinler o yabancılara verdikleri parayı, ben bile yenerim.

Ruh kalmamış ki anasını satayım.
 

Onkolik

Asistan
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
272
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
Yazıklar olsun... Bari türk takımı diye cıkarak bizleri rezil etmeyin fb ve gs...olacak iş değil yaa ıkısıde adı sanı duyulmamıs takımlara elenıyorlar... kanser oldum bu fenerin yüzünden..
 

RE_6

Profesör
Katılım
2 Mart 2008
Mesajlar
1,746
Reaksiyon puanı
10
Puanları
0
Hepsi deme ıstersen ne dersın ?
Uefa da gruplara kalan tek Türk takımı Beşiktaş

Zaten iki rezil takımdan ve laz uşaklarından bahsetmiştim :D

Yoksa Bjk her ne kadar çok zayıf takımla oynasa da gecenin tek kazananıydı..
 

ByEGT

Profesör
Katılım
26 Kasım 2009
Mesajlar
3,025
Reaksiyon puanı
15
Puanları
38
Artık burada birbirlerine sarılarak oynasınlar. :hammer:
 
Üst