Palm Pre Kaç Dolara Satılacak?

Cem

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
1,028
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ülkemizde çok yoğun olmasa da anavatanı Amerika'da iPhone ilk piyasaya çıkacağı zaman ortaya çıkan hava gibi bir hava ve beklenti fırtınası yakaladı. Peki Palm Pre'nin fiyat etiketi n'olacak?

Sprint Nextel ve Palm sonunda beklenen telefon Pre'yle ilgili fiyat açıklamasında bulundular. İki yıl taahhütlü olmak üzere cihazı 199 dolardan Haziran ayının 6'sında piyasaya sürmeye hazırlanan ikili, yeni cihazı Best Buy, RadioShack ve bazı Wal-Mart mağazalarında satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
palm-pre1242997242.jpg
Posta ile 100 dolar geri ödemeli gerçekleştirilecek kampanyada 199 dolardan satışa sunulacak olan Palm Pre'nin Touchstone şarj kiti 69,99 dolardan etiketlendirilecek. Palm Pre'yi kontratsız almak isteyenler ise 549 doları gözden çıkarmalı.
Palm Pre'nin satışa çıkması planlanan gün ise cumartesi. Satış ve etkinlik için iyi bir gün. Ancak 6 Haziran Apple'ın yeni iPhone'u açıklaması beklenen Worldwide Developers Conference - Dünya Geliştiriciler Konferansı'ndan iki gün önceye denk geliyor. Bu ise Pre almayı düşünenleri iPhone'u görmek için beklemeye itebilir.

:: Palm Pre sizce Türkiye'ye ne zaman, kim ile, kaç paraya gelir?

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net
 

DEATH71

Öğrenci
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
52
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bence güzel iphone katili olcak bu tel bence
 
Üst