Şey biraz eskimemişmi o? İmkanınız varsa sistem yenileyin.Palit N61S v2.0 ana kart var bana işlemci önerir misiniz
Ddr2 ram destekli ana kart
TskrlerŞey biraz eskimemişmi o? İmkanınız varsa sistem yenileyin.
Saolun teşekkürlerAM2 soket'e sahip anakart. Günümüz için çok eski bir teknoloji ve bir çok mahalle bilgisiyarcısı kilo ile vermektedir.
AMD Athlon 64 X2 5400 modeli kullanarak en fazla verim'i yakalayabilirsin fakat günümüz için çok eski olduğunu tekrardan belirtiyim.
Daha iyisi yok mu mesela 3 yada 4 çekirdekliAM2 soket'e sahip anakart. Günümüz için çok eski bir teknoloji ve bir çok mahalle bilgisiyarcısı kilo ile vermektedir.
AMD Athlon 64 X2 5400 modeli kullanarak en fazla verim'i yakalayabilirsin fakat günümüz için çok eski olduğunu tekrardan belirtiyim.
Hayır, yok. AM2+ desteklese 4 çekirdekli işlemcilere ulaşabilirdin.Daha iyisi yok mu mesela 3 yada 4 çekirdekli
Bütçen doğrultusunda 2. el işlemci + anakart alabilirsin 4 çekirdekli.Hayır, yok. AM2+ desteklese 4 çekirdekli işlemcilere ulaşabilirdin.
Ayn dediğini alicam ama bu eski anakarti çalıştıran kasa bu anakarti çalıştırır miHayır, yok. AM2+ desteklese 4 çekirdekli işlemcilere ulaşabilirdin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçen doğrultusunda 2. el işlemci + anakart alabilirsin 4 çekirdekli.
Intel tarafında Q9XXX işlemci + LGA 775 Anakart+ 4GB Ram alırsan eğer çağ atlamış olursun.
Sahibinden üzerinden bu üçlüye 500TL civarında ulaşabiliyorsun.
AyHayır, yok. AM2+ desteklese 4 çekirdekli işlemcilere ulaşabilirdin.
Intel tarafında Q9XXX işlemci + LGA 775 Anakart+ 4GB Ram alırsan eğer çağ atlamış olursun.
Ayn dediğini alicam ama bu eski anakarti çalıştıran kasa bu anakarti çalıştırır mi
AyHayır, yok. AM2+ desteklese 4 çekirdekli işlemcilere ulaşabilirdin.
Ayn dediğini alicam ama bu eski anakarti çalıştıran kasa bu anakarti çalıştırır mi
Ay
Ay
Ay
Diğer "ay"onları yanlışlıkla yazdım silemedim yani o kasa bu alacağım ana kartı çalıştırırHocam diğer "ay" yazdıklarınızı anlamadım ama ilk sorunuz için evet çalıştırır. Anakarta sadece kasanızdaki HDD/SSD ve PSU'dan gelen kablolar giricek. Bunlarda 20 sene önceki anakartla bugün çıkan anakartta aynı olan şeyler.
Saol abi Allah razı olsunEvet hocam, çalıştırır. Senin kasanın içindeki anakartın üzerine bağlı olan işlemci, ram ve ekran kartı çıkacak. Bütçe ve kafana yatan işlemci + anakart + ram 3'lüsünü aldıktan sonra, ekran kartı ile beraber geri kasaya takar yada ben hiç anlamam dersen bilgisiyarcıya verirsin.