12 Kasım 2017 #1 Master Yoda Profesör Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1,171 Reaksiyon puanı 234 Puanları 243 Konum Atlantik Paladins yüklemeyi bitirdikten sonra önkoşul programlarının kurulması bekleniyor yazısı çıktı fakat herhangi bir şey olmadı Ekli dosyalar Adsız.png 135 KB · Görüntüleme: 450
Paladins yüklemeyi bitirdikten sonra önkoşul programlarının kurulması bekleniyor yazısı çıktı fakat herhangi bir şey olmadı
12 Kasım 2017 #2 eronis Dekan Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 5,389 Reaksiyon puanı 4,382 Puanları 293 Steam'den kurdun sanıyorum ? Sol alttaki çark işaretine tıkla ve her türde kontrol et, doğrula gibi yazan butona bas. Tamam de. Çalışması lazım
Steam'den kurdun sanıyorum ? Sol alttaki çark işaretine tıkla ve her türde kontrol et, doğrula gibi yazan butona bas. Tamam de. Çalışması lazım
12 Kasım 2017 Konuyu başlatan #3 Master Yoda Profesör Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1,171 Reaksiyon puanı 234 Puanları 243 Konum Atlantik eronis dedi ki: Steam'den kurdun sanıyorum ? Sol alttaki çark işaretine tıkla ve her türde kontrol et, doğrula gibi yazan butona bas. Tamam de. Çalışması lazım Genişletmek için tıkla ... steam'den kurmadım
eronis dedi ki: Steam'den kurdun sanıyorum ? Sol alttaki çark işaretine tıkla ve her türde kontrol et, doğrula gibi yazan butona bas. Tamam de. Çalışması lazım Genişletmek için tıkla ... steam'den kurmadım