- Reaksiyon puanı
- 414
Tepkilerinizi alayım arkadaşlar.
Kaynak ne bilmiyorum ama gelir gelir knk bu arapseviciler güya Osmanlı kuruyor birinin padişahlık hayalide varya olur olur yani..
Arapseviciler dedim hocam ve onların Arap olmadığını bildiğimi anlamanız için Osmanlı hayali dedim padişahlık dedim..Pakistanıda Arap ülkesi sandın yaNe diyeyim ben sana...
Pakistandan Mülteci gelemez. Gelse gelse kaçak göçmen gelir. Mülteci demek dünya çapında kabul gören bir Statüdür. Ve Mülteci olabilmen için ülkende savaş olması lazım. Pakistanda savaş yok şuan için. Hadi savaş oldu diyelim iç karışıklık çıktı gene Mülteciler veya Sığınmacılar ilk olarak Pakistana sınır ülkelere gitmek zorundalar gene Türkiye'ye gelemezler. Arada devasa bir yüzölçümü olan İran var.
Hadi İran'ıda aştılar geldiler diyelim sınırda asker ve duvar engelini aşmaları lazım. Hadi onuda aştılar kaçak olarak ülkeye giriş yaptılar diyelim sana sınırı olmayan bir ülkenin insanını almak zorunda değilsin dünya çapındaki böyle sistem. O insanları yakalayınca sınır dışı edebilirsin.
Arapseviciler dedim hocam ve onların Arap olmadığını bildiğimi anlamanız için Osmanlı hayali dedim padişahlık dedim..
Güya toplumu yeniden ümmet kendini de padişah yapıyor.. belki de halife ilan edecek ki yok demezsiniz beklerim ??
Bundan 20 sene veya 15 veya 10 sene evvel deseydim ki Özkan hocam bu adam tek adam rejimi kuracak bakanlar önünde düğme ilikleyip ezile büzüle gelecek ülkeye yabancı dolduracak millet yeter gönder dese de yok diyecek milletine partili partisiz vatandaş mülteci yetkili yetkisiz her şekilde fırça atacak kendisi hiçbir zaman ama millet her zaman sorumlu olacak Allah'ın aşkına konuş inanır mıydınız!?Gerçekten şu uç muhalif kanalları izlemeye azcık ara verNormal değil düşüncelerin... Azcık sakin kafa ile düşün bu söylediklerinin boş olduğunu anlayacak.
Bu söylediklerinin hiçbirinin akıl ile mantık ile izanı bile yok... Yok Ümmet kuracakmış yok padişah olacakmış yok halifelik ilan edecekmiş![]()
Hee bütün ülkelerde tamam diyecek. Veya oradan gelecek 100-200 bin kişi ile kuracak ümmeti
Yada 100 yıllık demokrasiyi bırakıp 85 Milyonluk bizim ülke padişahlıya geçecek hemen. Gerçekten hayal dünyanız efsane.
Dünyada Müslüman Nufusun dağılımı alttaki gibi. Çoğu Erdoğan'ı tanımıyordur bile. Bu ülkelerin çoğu ile Ramazan bayramının günü konusunda bile uzlaşamazken Erdoğan Halife olacak heeBu ülkelerde hemen tamam o zaman diyecek Erdoğan'a biyat edecek. Siz gerçekten Erdoğan'ı gözünüzde çok büyütmüşünüz... Daha bizim sözde Müslüman olan Türkiye'de 1 saatlik din dersi olsun mu olmasın mı tartışılıyor 20 senedir. Sen Şeriat diyon yok Halifelik yok bilmem ne diyon.
Ekli dosyayı görüntüle 169852
Bundan 20 sene veya 15 veya 10 sene evvel deseydim ki Özkan hocam bu adam tek adam rejimi kuracak bakanlar önünde düğme ilikleyip ezile büzüle gelecek ülkeye yabancı dolduracak millet yeter gönder dese de yok diyecek milletine partili partisiz vatandaş mülteci yetkili yetkisiz her şekilde fırça atacak kendisi hiçbir zaman ama millet her zaman sorumlu olacak Allah'ın aşkına konuş inanır mıydınız!?
Hocam iyi misin sen ne başkanlığı ya ?Hocam sende zorda kalınca sıkışınca alakasız şeyler yazıp konuyu değiştirmeye çalışma huyu varBunu azcık törpülemeye çalış bence.
Bak gerçekten izlediğin takip ettiğin kanallara biraz çeki düzen verHiç normal değil söylemlerin. Komik duruma düşürme kendini. Her olaya aynı basma kalım şeyleri yazıyorsun alakası olsada olmasada.
Arkadaşım BAŞKANLIK sistemi var ülkede. Ve bu sisteme göre yüzde 50+1 oy alan kişi Bakanları belirler diyor sistem sen gidiyon tek adam rejimiSiyaseti bilmediğin aşikar. Bu sistem sonuçta referandum ile geçti. Daha önce Başbakanlık sistemi olunca farklı mıydı ? Gene Başbakan var. Halktan yeterli oy oranını alırsa gene Bakanları o seçiyor o atıyor sanki çok farklı. ALlah aşkına şöyle basma kalıp sözcükler söyleyip durmayın.
Sen şimdi Palementer sisteme geri dönsek farklı mı olacak sanıyorsun ? Siyasette böyle oluyor işler. ABD başkanıda kendi bakanlarını atıyor. Fransa Devlet başkanıda aynı Rusya Devlet başkanıda. Amaç seçimlerde en yüksek oyu almaya bakıyor ilk olarak.
Yoğun A haber ve havuz medyası illüzyonu altındasınız bak. Padişahlık bu düpedüz Kula kulluk düzeni ya. RTE plaka belediye başkanları resmine selam durmalar böyle eli kalbinde fln..
Ya hocam ne saygısı ya Atatürk e aynısını yada benzerlerini yapanlara savaş açıyordunuz putperest putperest diye şimdi saygı mı oldu bu. 10 defa üst üste seçim kazanmış vay büyük başarı işte lidermiş.. bi objektifçe sorgulansın bakayım o YSK.. şu tiyatro bir gözler önüne serilse merci yokki adamı sorgulayacak.. sizde avunun böyle işte 51 bilmem o bu..adam da ancak millet diyor oda yskya çıkıyor.. İstanbul seçimleri tüm oyunlarını ortaya döktü işte.. belki buda tiyatronun bir parçası idi kim bilir..Sen gerçekten Padişahlık nedir bilmiyon
Dünyada siyaset böyle. Erdoğan seçime giriyor ve seçimden yüzde 53 oy aldı mı almadı mı ? Nasıl padişah oluyor ! Başkanlık sistemi var ülkede bu sistemde dünyanın her yerinden bakanları başkan atıyor sen çıkıyon Tek adam diyon
Belediye başkanlarınıda bir parti belirliyor ve belediye başkanları partili. Onların Erdoğan'a saygı duyması neden seni rahatsız ediyor !!!
Tek adamcılığın tillahı hangi partide var iyi bir incele bence. Nerede muhalif birisi var hemen partiden kovanlar kim ! azcık sivrileni partiden atanlar nerede bir bak. 12 yılda 10 seçim kaybedip koltuğa yapışanlar kimler iyi incele... Gerçek tek adamcılık o oluyor. Karşı taraf hiç yoktan 1994 yılından beridir Halkın oyları ile kazana kazana geliyor.
Ya hocam ne saygısı ya Atatürk e aynısını yada benzerlerini yapanlara savaş açıyordunuz putperest putperest diye şimdi saygı mı oldu bu
10 defa üst üste seçim kazanmış vay büyük başarı işte lidermiş.. bi objektifçe sorgulansın bakayım o YSK.. şu tiyatro bir gözler önüne serilse merci yokki adamı sorgulayacak
İstanbul seçimleri tüm oyunlarını ortaya döktü işte.. belki buda tiyatronun bir parçası idi kim bilir..
Ayrıca dünyada başka nerede böyle bir düzen var..? Mesela ABD de Donald Trump döneminde DT içeren plakalar makam aracı mıydı ? Ya da Rusya'da..
Yok ya Özkan hocam ile tartışmaya girmek çıkmaz sokakta korna çalmak gibi bir şey.. bunu söylüyorlardı da forumda ben onunla aynı yaştayım birbirimizden alırız diye düşünüyordum ama yok.. herşeyi istediği gibi anlıyor ve yorumluyor.. putperestlik diyorum duvarda ki cansız resme saygı duruşuna geçiliyor diyorum heykel anlıyor arapseviciler bunlar diyorum Pakistan Arap mı ki diyor vs vs.. ben umudumu kestim hocam münazaraya girmeyeceğim seninle fikrimi belirtip çekileceğim artık
AKP için geliyorlar.Bu rezil parti oy almak için bunlara her türlü kıyağı geçecektir.Suriyelileri oy için ülkeye doldurdular sıra bunlarda.Tepkilerinizi alayım arkadaşlar.
AKP için geliyorlar.Bu rezil parti oy almak için bunlara her türlü kıyağı geçecektir.Suriyelileri oy için ülkeye doldurdular sıra bunlarda.
Ha birde Afganlar.AKP için geliyorlar.Bu rezil parti oy almak için bunlara her türlü kıyağı geçecektir.Suriyelileri oy için ülkeye doldurdular sıra bunlarda.
Ukraynalılar gelince ağzımızı açmadık.gelmesinler mülteci avı başlatanlar çıkarsa ayvayı yerler.
Ukraynalılar gelince ağzımızı açmadık.Sebep: Ukraynalıların en azından dünyaya bir faydaları var. Örn. Antalya'da çöp toplamaları gibi teşekkür etmek amaçlı.
Ukraynalılar ile pakistanlıları bir tutmayalım asalaklar ülkelerinden kaçıyor sanki orası kötü esas kötü durumda olanlar Ukrayna .Ukraynalılar gelince ağzımızı açmadık.Sebep: Ukraynalıların en azından dünyaya bir faydaları var. Örn. Antalya'da çöp toplamaları gibi teşekkür etmek amaçlı.