Paintte basit bir çalışma yaptım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LorD_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LorD_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
modifiyelp2.jpg

Kesinlikle paintten yaptım araba jantlar ve şekilleri tuning car studio programından aldım ama orda eklemedim paintte ekledim.Güzel olmuşmu

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
photoshop niye kullanmıyosun ki ? :)

LorD_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevmiyorum :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Güzel olmuş eline sağlık.

LorD_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hani böyle arabayı yere sürterek hızlandırırsın, bıraktığında şuursuzca sağa sola gider ya onlara benzemiş biraz.Uzaktan kumandalıyı tercih ederim :P

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tekerlekler harici gayet güzel.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
paint için süper

the_fu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yapmasan iyiymiş, ayrıca arkaplanı paintte böle yapabiliosan bana da ögret, kapatıcam grafik ajansımı :D ya da kapatmam, onun yerine photoshop'a bi daha para wermem.. :D

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aracın camlarından Arkadaki Araba Görünüyo Diğer Taraflara Yaptığın Gibi Orayıda Yapsaydın :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de komple arabayı yaptın sandım,Diyom nasıl yapmış L.n Kafam almadı :D meğersem modiye varmış :D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Motion Blur efektinin Paintte bu şekilde yapılması imkansız kaldı ki yapılmamış... Kim yaptysa da berbat yapmış camlar daki görüntü iğrenç :D

Madem arabaya hareket ediyor imajı vereceksin Jantlar neden Sabit :D Tekerler dönmeden uçuyor mu bu araba :D

Son olarak Madem böyle şeylere ilgin var paint ile harcadığın zamana yazık!!!

photoshop öğren... Paint ile ortaya bir sanat eseri çıkarmak gibi bir hedefin yoksa tabi!!!

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
"UCUBE" :) Umarım alınmazsın. Şaka bir yana uğraş vermiş, paylaşmak istemiş. Madem ilgin var photoshopla kendini geliştir. Emeğe saygı. :)

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Photoshop sevmiyorsan Paint.Net öneririm MSPaint'ten yüzlerce kat daha iyidir. :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Motion Blur efektinin Paintte bu şekilde yapılması imkansız kaldı ki yapılmamış... Kim yaptysa da berbat yapmış camlar daki görüntü iğrenç :D

Madem arabaya hareket ediyor imajı vereceksin Jantlar neden Sabit :D Tekerler dönmeden uçuyor mu bu araba :D

photoshop öğren... Paint ile ortaya bir sanat eseri çıkarmak gibi bir hedefin yoksa tabi!!!

Hortlamış bir konu ama olsun genede yazayım. Zaten arkadaş niye paint demiş anlam veremedim. Yaptığı program tam olarak Car Tuning Studio adlı program. Ben biraz baktım programa berbatın ötesinde vasat bir program. Photoshopta 30 sn de yaptığım birşeyi dakikalarca uğraşarak yapabildim...

tuning_car_studio.jpg

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26

Arkadaş efekt falan verdiği yok. :D Sadece kurukafa ve alev resimi yapıştırmış ve antları sarıya boyamış.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
gerçekten basit bir çalışma olmuş :D