PACKARD BELL LS44 CORE İ5 2450M Hakkında görüşleriniz?

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı değiştirmek istiyorum ve Vatan Bilgisayar'da şu an kampanyalı olan bu bilgisayarı gördüm ve almaya niyetlendim.

LiNK : PACKARD BELL
LS44 CORE İ5 2450M

Sizin bu bilgisayar hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Lütfen cevap yazın, yardımcı olun.

Başka bir Notebook tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin.

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam hd 7670m nerdee senin geforce 610m nerde. Bence marka takıntın yoksa o fiyata o pcyi almalısın hocam gayet güzel oyunlarınıda oynarsın herşey yaparsın ben olsam packardbell'i kesinlikle alırdım.

interface79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
packerbell de güzel zaten bende alternatif sundum. eğer sadece evde kalacaksa sorunyokta ben bunu taşırım diyorsan sürekli yanımda olsun 17.3 inç adama leş gibi gelebilir. packerdbellde kötü bir marka değil zaten bu elektronik işi şans işi. ben çok inanırım buna

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
packerbell de güzel zaten bende alternatif sundum. eğer sadece evde kalacaksa sorunyokta ben bunu taşırım diyorsan sürekli yanımda olsun 17.3 inç adama leş gibi gelebilir. packerdbellde kötü bir marka değil zaten bu elektronik işi şans işi. ben çok inanırım buna
Önerdiğin pcde aynı fiyatta ama ekran kartları arasında uçurum var hocam hd 7670 gt 540m den biraz daha performanslı

Bu pcde güzel hocam her türlü işini görür hemde indirimde.
http://www.bimeks.com.tr/urun/123542/acer-as5755g-2434g32mnks.aspx

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kağıt üstünde özellikler iyi ama arkadaşım aldı.6 ay sonra batarya gitti.

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vatandaki bilgisayarda güzel birde bu asus a bak istersen ASUS K53SD CI5-2450M

Hocam hd 7670m nerdee senin geforce 610m nerde. Bence marka takıntın yoksa o fiyata o pcyi almalısın hocam gayet güzel oyunlarınıda oynarsın herşey yaparsın ben olsam packardbell'i kesinlikle alırdım.

Arkadaş haklı hocam, Asus iyi bir marka ama bu PB Modeli daha iyi gibi. Marka konusunda Packard Bell'i Acer aldığı için açıkçası biraz şüpheliyim. Ama babamda başka bir modeli var ve memnun.

Masaüstünden dizüstüne geçeceğim için diğerleri bana küçük geliyor açıkçası. 17 inç olmasını özellikle istedim. Evde kalır zaten. Evet o konuda haklısın dostum elektronik şans işi.

ankarali_gnc";2331301 dedi ki:
DeLL diyorum hocam kullanınca farkı aanlarsın

Birçok kişi söylüyor ama istediğim bilgisayarı dell'de bulamadım sanki.

Önerdiğin pcde aynı fiyatta ama ekran kartları arasında uçurum var hocam hd 7670 gt 540m den biraz daha performanslı

Bu pcde güzel hocam her türlü işini görür hemde indirimde.
http://www.bimeks.com.tr/urun/123542/acer-as5755g-2434g32mnks.aspx

Güzel bilgisayara benziyor Hocam ama PB daha iyi duruyor.

Kağıt üstünde özellikler iyi ama arkadaşım aldı.6 ay sonra batarya gitti.

Eğer sorun sadece batarya ise sorun yok. Makine de sorun yoksa batarya değiştirilir. Ayrıca kullanımlada ilgili bu batarya işi.

Cevaplar için teşekkür ederim. Yukarıda ki cevaplarıda dikkate alarak başka önerileriniz varsa lütfen ilgilenin, yardımcı olun. İyi özelliklere sahip sağlam bir notebook almak istiyorum.

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bimeksden önerdiğim pcde güzeldi. 7670m den biraz düşük bi kart gt630m gt540m nin revize edilmiş hali. hem senin düşündüğün pcden 300tl daha ucuz performans farkı olmaz arada rahat rahat işini görür

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yourleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence gt630 daha güzel benchmark değerlerine baktınmı

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baktım kardeş. HD7670M'in Benchmark Puanı GT630'un iki katı.

yourleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı değiştirmek istiyorum ve Vatan Bilgisayar'da şu an kampanyalı olan bu bilgisayarı gördüm ve almaya niyetlendim.

LiNK : PACKARD BELL
LS44 CORE İ5 2450M

Sizin bu bilgisayar hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Lütfen cevap yazın, yardımcı olun.

Başka bir Notebook tavsiyeniz varsa lütfen söyleyin.

[h=1]HP g6-1305et i5-2450M 2.5 Ghz 15.6 HD 6GB/750,1GB VGA,Win7 Basic bunun da ekran kartı iyi AMD RADEON HD 7450M youtebube da mass3 oyunu ile iglili videosu var kara senin tabiki[/h]