Packard Bell alsam mı? Acil öneriye ihtiyacım var.

umut74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben teknolojiden fazla anlamam ama alış veriş öncesinde çok araştırma yaparım. Yine epey araştırdım ve notebooklarda fiyat performans anlamında Packard Bell bana rakipsiz gibi geldi. Alttaki iki modelden birini bugün yarın alacağım ama hata yapmak da istemiyorum. Aklımın bir köşesinde de Lenovo'nı Z570 serisi var. Bana alttaki linkte paylaştığım Packard modelinin aynı fiyat aralağında daha iyi bir alternatifi olup olmadığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Bir de PB hakkında ne düşünüyorsunuz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/pa...Details.aspx?productId=bd760947&categoryId=98

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar ben teknolojiden fazla anlamam ama alış veriş öncesinde çok araştırma yaparım. Yine epey araştırdım ve notebooklarda fiyat performans anlamında Packard Bell bana rakipsiz gibi geldi. Alttaki iki modelden birini bugün yarın alacağım ama hata yapmak da istemiyorum. Aklımın bir köşesinde de Lenovo'nı Z570 serisi var. Bana alttaki linkte paylaştığım Packard modelinin aynı fiyat aralağında daha iyi bir alternatifi olup olmadığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Bir de PB hakkında ne düşünüyorsunuz?

http://www.hepsiburada.com/Liste/pa...Details.aspx?productId=bd760947&categoryId=98

Merhabalar

Fiyat bazında bakarsak bu meblağı gözden çıkarıyorsanız Packard dan daha üstün malzeme ve performans kalitesine sahip Asus, Dell , Sony gibi ürünleri de incelemelisiniz... Ayrıca şahsi fikrime göre Packard isterse fiyat performans canavarı olsun yine de Asus, Dell, Sony den vazgeçmezdim...

Edit: Lenovo da tavsiye etmiyorum

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende packard bell mi alsam derken Z570 aldım, metalik kasa gayet hoş...
Packard bell artık acer bünyesinde ve ski havası yok...
Bizim millette her nekadar Asus manyaklığı varsada Lenovoda fena değil...
Servis anlamında başım ağrımasın diyorsanda Dell lere bak... Yerinde servis garantisi olan tek marka...

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
@HRNKC arkadaş çok haklı.o fiyatı verecekseniz marka değiştirin.ilerde başınız ağrımasın.ben packerd bell kullanıyorum evde.sorun çıkmadı daha.ama çıkma olasılığı yüksek :)

umut74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam, bu da az para değil biliyorum ama bu özellikte bir Asus ya da Sony 2 buçuktan başlıyor. Özelliklerine göre hesaplı bu.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hocam, bu da az para değil biliyorum ama bu özellikte bir Asus ya da Sony 2 buçuktan başlıyor. Özelliklerine göre hesaplı bu.

Oyun oynamak konusunda laptoptan beklentiniz nedir, "en üst düzeylerde açsın her oyunu" diyenlerden misiniz ? Kullanım amacınızı söylerseniz yardımım dokunabilir...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Abim, Ben, Çalıştığım işyerindeki patronum, Eniştem ve dayım hepimiz packerd bell kullanıcısıyız. Packerd bell gerçekten fiyat olarak uygun. Ben tavsiye ediyorum gerek servis olsun gerek fiyat gerek performans olsun sevdiğim bir markadır.

umut74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum hiç oyun oynamam. Oynasam da internet üzerinden king - briç gibi oyunlar oynarım ama sizlerin kast ettiği oyunlarla alakası yok bunların sanırım. Microsoft Ofis programları kullanır, çok yazı yazar, film indirir - seyreder ve yoğun olarak internete girerim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum hiç oyun oynamam. Oynasam da internet üzerinden king - briç gibi oyunlar oynarım ama sizlerin kast ettiği oyunlarla alakası yok bunların sanırım. Microsoft Ofis programları kullanır, çok yazı yazar, film indirir - seyreder ve yoğun olarak internete girerim.

2 yıl yerinde servis garantisi ile size şu ürünü öneriyorum, kampanyalı bir yer bulursanız sizin fiyata kadar düşürebilirsiniz bu ürünü... genel olarak piyasası 1900 ile 2000 arasıdır bu ürünün... ekstra 100 lira gibi bişe çıkar cebinizden fakat kafanız rahat eder...

http://www.akakce.com/bilgisayar-di...-b63p66-dizustu-bilgisayar-fiyati,446632.html

nVidia GT525m ekran kartı ile size fazlasıyla yetecektir, oyun oynasanız dahi hepsini açar sorun yaşatmaz lakin her oyunu max ayarlarda oynatmaz... bu da söylemiş olduğunuz gibi sizin açısınızdan sorun teşkil etmiyor... Dell i zaten herkes bilir, uluslararası müşteri hizmetleri telefonları ücretsizdir... problem olduğunda sorunu telefonda rahatlıkla çözersiniz, çözülmezse 2 yıl süresince yerinde hizmet garantileri mevcuttur ücret talep etmezler...

umut74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum, somut ve üzerinde düşünülebilecek önerin için çok teşekkür ederim. Aradaki fiyat farkı 200 TL gibi ama gerçekten düşünmeye değer. En azından artık Lenovo'yı tamamen eledim. :) Tekrar teşekkür ederim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostum, somut ve üzerinde düşünülebilecek önerin için çok teşekkür ederim. Aradaki fiyat farkı 200 TL gibi ama gerçekten düşünmeye değer. En azından artık Lenovo'yı tamamen eledim. :) Tekrar teşekkür ederim.

Önemli değil...

Yalnız bu kadar paranın oyun oynanmayacak olduğu halde bir laptop a verilmesi boşa para harcamaktır onu belirteyim size... Detaylı araştırma söz konusu olduğunda fazlasıyla detaya inen biri olarak tavsiyem;

Office, internet, flash oyun, 1080p full HD filmler dahil hiç sorun yaşamadan kullanabileceğiniz bir ürün mevcut ve bu ürün hantal da değil 14 inç 720p HD Led ekrana sahiptir... Pili Wireless kapatılınca 5-6 saat gidiyor, açıkken 3 saat dayanıyor... Kullanıyorum ve öneriyorum...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/inspiron-4050-b41b23-dell-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,25929.html

[video=youtube;uXNvDk6lZKA]http://www.youtube.com/watch?v=uXNvDk6lZKA[/video]

EDIT: 50 TL - 4 GB ram eklemesi yapınca alet uçuşa geçiyor :D