AdminisTraktör
Dekan
Not: Konunun googleda indexlenmesini istemediğimden resim olarak paylaştım. Eğer konunun hakkettiği gibi 50 mesaj gelirse yazıya çevireceğim. Gelmezse konuyu durduk yere harcamayacağım.

Beğeninizi yoruma dökecek kadar düşünceli biri olduğunuz için teşekkür ederim. İnsanlar malesef tek cümle yazmaktan acizvov çok verimli bir makale olmuş elinize sağlık
Galiba haklısınız. Konu dışı mesajdansa hiç mesaj olmaması daha iyi gibi. Umarım bir gün bende sizin gibi okunma derdine düşmeden sadece düşüncelerimi paylaşmak için yazan biri olabilirim.Bence konu dışında ileti yazıp kirlilik yaratmak istemiyor olabilirler.
Bazı konularda iyi tarafından bakmak gerektiğini düşünüyorum.
Bence Mint GNU/Linux gereksiz yere dolu bir sistem değildi. En azından en son kullandığımda böyle değildi. Son kullanıcı için uygun olmaya çalışan bir sistem olduğu için olabilir. Sanırım son zamanlarda Ubuntu GNU/Linux, minimal kurulum seçeneği sunuyor ama ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum.
Gördüğüm kadarıyla yazı için uğraş verilmiş. Konu ile ilgili pek ilgim olmasa da teşekkür ederim.
Ellerinize emeğinize sağlık. Teşekkür ederimNot: Konunun googleda indexlenmesini istemediğimden resim olarak paylaştım. Eğer konunun hakkettiği gibi 50 mesaj gelirse yazıya çevireceğim. Gelmezse konuyu durduk yere harcamayacağım.
![]()