P50 pro türkiyeye gelecekmi ve ne zaman gelecek?

qwertqwert

Asistan
Reaksiyon puanı
11
P50 pro türkiyeye ne zaman gelir?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
P50 pro türkiyeye ne zaman gelir?
21 Ekimde Viyana'da Global lansmanı yapılacak.Tahminim Kasımın 1 yada 2.haftası ülkemizde olur.P50 Pro ne kadar kaliteli olursa olsun Google servislerinin olmaması ve anormal derecede pahalı fiyattan satılacağı için çok talep göreceğini düşünmüyorum.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Google servislerinden dolayı talep görmüyor adamlar telefon satışında dünyanın bir numarası olmuşlardı sonra amerika yaptı yapacağını aşağı yukarı 15.000 gibi bir fiyatı olur buda anormal bir durum değil..

Son düzenleme:

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
21 Ekimde Viyana'da Global lansmanı yapılacak.Tahminim Kasımın 1 yada 2.haftası ülkemizde olur.P50 Pro ne kadar kaliteli olursa olsun Google servislerinin olmaması ve anormal derecede pahalı fiyattan satılacağı için çok talep göreceğini düşünmüyorum.
Apk olarak kurabiliyorsunuz ve Zaten huaweinin kendi tarayıcısı kendi haber eklentisi ve Huawei AppGallery var. Çokta sıkıntı çıkarmaz bana açıkçası :D

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Apk olarak kurabiliyorsunuz ve Zaten huaweinin kendi tarayıcısı kendi haber eklentisi ve Huawei AppGallery var. Çokta sıkıntı çıkarmaz bana açıkçası :D
Kuracağım Apk ya ne kadar güvenebilirim? Onu geçtim P50 Pro bizim ülkemizde en az 16000 TL den satılır.O fiyatlarda iPhone13 Pro,12 Pro,13 gibi mükemmel cihazlar varken niye ikinci el ve Google sıkıntısı olan bi cihaza o parayı vereyim? Huawei içinde bulunduğu duruma göre hareket edip fiyatları uygun tutsa bir ihtimal adamlar fiyatta Apple ile yarışıyor.Türkiye de hiçbir marka yüksek fiyatlarda Apple kadar satamaz.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Kuracağım Apk ya ne kadar güvenebilirim? Onu geçtim P50 Pro bizim ülkemizde en az 16000 TL den satılır.O fiyatlarda iPhone13 Pro,12 Pro,13 gibi mükemmel cihazlar varken niye ikinci el ve Google sıkıntısı olan bi cihaza o parayı vereyim? Huawei içinde bulunduğu duruma göre hareket edip fiyatları uygun tutsa bir ihtimal adamlar fiyatta Apple ile yarışıyor.Türkiye de hiçbir marka yüksek fiyatlarda Apple kadar satamaz.
Sen apple seversin kullanıcı adından da anlaşıldığı gibi kimi samsung kimi huawei google servisleri olsaydı huawei telefondan devam ederdim ama şuan 12 pro kullanıcısıyım kötü mü kesinlikle değil ama ilk tercihim hep huawei idi apple sadece hava atma telefonu bazen kafeye giderim bakarım herkesin telefonun ekran öne bakarken apple kullanıcılar ters koyuyor telefonu masaya bunu anlamış değilim ben cemimden çıkartma bir kaç kere unuttum masada ondan cepten çıkarmıyorum harmony os deneyimledikten sonra kararımı verecem..

f1rinci

Asistan
Reaksiyon puanı
83
asıl sorun apk indirim kurma değil güvenli yerler var bu konuda asıl sorun bankacılık uygulamaları bunları apk olarak bulman zor bulsanda güvenmen zor.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sen apple seversin kullanıcı adından da anlaşıldığı gibi kimi samsung kimi huawei google servisleri olsaydı huawei telefondan devam ederdim ama şuan 12 pro kullanıcısıyım kötü mü kesinlikle değil ama ilk tercihim hep huawei idi apple sadece hava atma telefonu bazen kafeye giderim bakarım herkesin telefonun ekran öne bakarken apple kullanıcılar ters koyuyor telefonu masaya bunu anlamış değilim ben cemimden çıkartma bir kaç kere unuttum masada ondan cepten çıkarmıyorum harmony os deneyimledikten sonra kararımı verecem..
Apple sadece hava atma telefonu? Bu yazdığına gerçekten inanıyor musun? Apple daki işlemci hangisinde var? Apple'ın çektiği video kalitesini hangisi sunabiliyor? Apple daki uygulama kalitesi hangisinde var? Apple ın çektiği fotoğraflardaki doğal renkler hangisinde var? Apple daki stabilite hangisinde var? Apple kadar uzun ömrü hangisi sunuyor? Apple gerçekten sadece hava atma telefonu mu? Bence bir daha düşün.??

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Apple sadece hava atma telefonu? Bu yazdığına gerçekten inanıyor musun? Apple daki işlemci hangisinde var? Apple'ın çektiği video kalitesini hangisi sunabiliyor? Apple daki uygulama kalitesi hangisinde var? Apple ın çektiği fotoğraflardaki doğal renkler hangisinde var?
Huawei Xiaomi Samsung ve Snapdragon ?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Apple sadece hava atma telefonu? Bu yazdığına gerçekten inanıyor musun? Apple daki işlemci hangisinde var? Apple'ın çektiği video kalitesini hangisi sunabiliyor? Apple daki uygulama kalitesi hangisinde var? Apple ın çektiği fotoğraflardaki doğal renkler hangisinde var? Apple daki stabilite hangisinde var? Apple kadar uzun ömrü hangisi sunuyor? Apple gerçekten sadece hava atma telefonu mu? Bence bir daha düşün.??
Dostum genel konuşmadım ama kamera kalitesi video kalitesi bunların incelemesini ben yapmıyorum yapanlarda p50 pro gibi xiaomi mi 11 ultra gibi telefonların arkasında kaldığı uzun süre güncelleme alıyor bu bakımda önde ama sana ne anlatsam ne söylesem boş çünkü apple taraftarısın..

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Dostum genel konuşmadım ama kamera kalitesi video kalitesi bunların incelemesini ben yapmıyorum yapanlarda p50 pro gibi xiaomi mi 11 ultra gibi telefonların arkasında kaldığı uzun süre güncelleme alıyor bu bakımda önde ama sana ne anlatsam ne söylesem boş çünkü apple taraftarısın..
Sony ve HTC'nin piyasadan silinmesi Android tarafını çok etkiledi. Android kısmında her yerde bulunabilen Xiaomi ve Samsung kaldı. Xiaomi'nin arayüzü sorunlu. Her gelen güncelleme batarya performansının içinden geçme ihtimaline sahip. Yani Türkiye gibi bir yerde Xiaomi'ye güvenip 10-11K para vermek riskli. Huawei'nin Google serüveni bitti zaten. Adamlar Avrupa ve ABD'de yüzde 60'ın üzerinde pazar kaybı yaşadı. Samsung OneUI ile baya topladı ama onun da fiyatları malum. Demek istediğim Android cephesinde pek seçenek kalmadı. Apple da bu süreçte hiç tökezlemedi. iPhone 13 Pro serisi de hızlı şarj hariç her alanda lider konumunda zaten. Huawei ile Google sorun yaşamasaydı ben de iPhone 11 değil de P40 Pro alırdım muhtemelen. APK olayına falan girmiyorum. O kadar para verdiğim telefonda APK indirmeyle uğraşamam. Keşke Sony ve HTC halen amiral gemisi cihaz üretiyor olsaydı. Bir ara OnePlus'dan ümidim vardı o da saçmaladı zaten. Türkiye fiyatları da malum.

Son düzenleme: