Yok doğru diyorlar bende onu almayı düşünüyordum fakat jiroskopla oynuyorum o yüzden Realme 6 alacağım 60 fps istiyorsan realme 6ya bakmanı öneririmP40 lite da pubg de jiroskop yok diyorlar doğru mu
Jiroskop olmazsa olmazım değil yaaYok doğru diyorlar bende onu almayı düşünüyordum fakat jiroskopla oynuyorum o yüzden Realme 6 alacağım 60 fps istiyorsan realme 6ya bakmanı öneririm
O zaman p40 lite al tercih seninJiroskop olmazsa olmazım değil yaa
Peki bise sorcam jiroskop sonradan eklenebilir mi yazılım ile ilgili bi şey miO zaman p40 lite al tercih senin
Benim bildiğim eklenmiyor yazılım olarak fakat araştırmak lazım bence Realme 6 al daha fazla fps alirsin ve 90 hz yani güncelleme gelirse 90 fpsde alacaksinPeki bise sorcam jiroskop sonradan eklenebilir mi yazılım ile ilgili bi şey mi
Oynanıyor.Pubg sadece google play storede değilZaten play store olmadığı için pubg oynayamazsin
Hadi onu anladık play oyunlara nasıl baglanacaksin?Oynanıyor.Pubg sadece google play storede değil
Play oyunlara hesabini bagladiysan 2.yer var face ya da twitter baglarsin p40 litedan face ya da twitter ile girersinHadi onu anladık play oyunlara nasıl baglanacaksin?
Önce hep play storeden oynamıssin oyuna yenidenmi baslayacan?Play oyunlara hesabini bagladiysan 2.yer var face ya da twitter baglarsin p40 litedan face ya da twitter ile girersin
Hayır.Play store hesabını face ya da twittera baglayabiliyorsun.Hem Play store hem de twitter ya da faceden giriş yapabiliyorsunÖnce hep play storeden oynamıssin oyuna yenidenmi baslayacan?