P40 Lite Call Of Duty

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
P 40 lite almayı düşünüyorum ama Google yok ve ben oyun oynamak istiyorum ama bit sorum var pubg yukledim guncelleme geldiginde surekli surekli pubg yi en bastan indirmek zorunda miyim bide bu telefonda Call Of Duty Mobile oynayabilirmiyim?

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,046
P 40 lite almayı düşünüyorum ama Google yok ve ben oyun oynamak istiyorum ama bit sorum var pubg yukledim guncelleme geldiginde surekli surekli pubg yi en bastan indirmek zorunda miyim bide bu telefonda Call Of Duty Mobile oynayabilirmiyim?
Apkure veya aptoide gibi harici mağazalırı kurarsanız 1 defa güncelleme gldikçe google playdeki gibi oto güncllme yaptırabilirsin diye biliyorum orta ayarlarda oynatır cod mobileyi

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,046
Google servislerinide kurabiliyorsun diye biliyorum manuel olarak 1 defa sonra normal herşey youtubede videoları var

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
P40 lite almak gibi bir hata yapma derim.Google servisleri olmayan cihaza para vermek mantıklı değil.