P30 video kalitesi ve öneriler

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
P30 video kalitesi baya kötüymüş sanırım forumda öyle dendi acaba gerçekten üzecek kadar mı kötü yoksa diğer cihazların mı gerisinde ayrıca p30 yerine kamera ve batarya konusunda iyi olan (benim için en önemli olan kriterler) telefon önerileriniz var mı? Ayrıca mi note 10 lite video kalitesi mi daha iyidir p30 video kalitesi mi cevaplarsanız sevinirim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
P30 video kali303esi baya kötüymüş sanırım forumda öyle dendi acaba gerçekten üzecek kadar mı kötü yoksa diğer cihazların mı gerisinde ayrıca p30 yerine kamera ve batarya konusunda iyi olan (benim için en önemli olan kriterler) telefon önerileriniz var mı? Ayrıca mi note 10 lite video kalitesi mi daha iyidir p30 video kalitesi mi cevaplarsanız sevinirim
P30 video kalitesi kötü değil vasat.Samsung ve Apple daki video performansını vermiyor.Mi note 10 lite ın video kalitesi P30 dan iyi.Şöyle bir durum var video çekip instagram storiese atıyorsan en iyi video çeken android cihazada sahip olsan kalite düşeceği için bir anlam ifade etmiyor.Kamera ve batarya konusunda Realme x2 pro yada S10 lite dan birini almanı tavsiye ederim.

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
P30 video kalitesi kötü değil vasat.Samsung ve Apple daki video performansını vermiyor.Mi note 10 lite ın video kalitesi 4k da P30 dan baya iyi.Şöyle bir durum var video çekip instagram storiese atıyorsan en iyi video çeken android cihazada sahip olsan kalite düşeceği için bir anlam ifade etmiyor.
acaba sosyal medyadan bir video örneği atma şansın ya da paylaşılmış bir videoyu gösterme şansın var mı?

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
P30 video kalitesi baya kötüymüş sanırım forumda öyle dendi acaba gerçekten üzecek kadar mı kötü yoksa diğer cihazların mı gerisinde ayrıca p30 yerine kamera ve batarya konusunda iyi olan (benim için en önemli olan kriterler) telefon önerileriniz var mı? Ayrıca mi note 10 lite video kalitesi mi daha iyidir p30 video kalitesi mi cevaplarsanız sevinirim

P30 modelinin video kalitesi kötü değil. Böyle bir cihazda 4K video çekme özelliği nasıl olmaz diye insanlar telefonu kötülüyor sadece. Sanki Herkes 4K video kaydı yapıyormuş bu çok önemli bir özellikmiş gibi. Sanırım telefonda vurabilecekleri başka kötü bir özellik olmadığı için herkes buradan yükleniyor. Senin için 4K video çekme özelliği olmazsa olmazınsa başka modellere bakmanı öneririm. Ben kendi adıma bugüne kadar bir defa bile keşke 4K video çekebilseydim bile demedim

Pyramus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
P30 modelinin video kalitesi kötü değil. Böyle bir cihazda 4K video çekme özelliği nasıl olmaz diye insanlar telefonu kötülüyor sadece. Sanki Herkes 4K video kaydı yapıyormuş bu çok önemli bir özellikmiş gibi. Sanırım telefonda vurabilecekleri başka kötü bir özellik olmadığı için herkes buradan yükleniyor. Senin için 4K video çekme özelliği olmazsa olmazınsa başka modellere bakmanı öneririm. Ben kendi adıma bugüne kadar bir defa bile keşke 4K video çekebilseydim bile demedim
Ben de 4k video hiç çekmedim ki elimdeki cihazla pek mümkün değil zaten :D ama insanlar öyle diyince bir garipsedim yani böyle bir telefon video kalitesinde nasıl başarısız olabilir diye ama kesinlikle senin görüşüne katılıyorum telefonu istettim pişman olmam inşallah