P30 lite uygulama geçişlerinde kasıyor

Polatisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakan abi merhaba
Öncelikle severek ve ilgiyle takip ediyoruz seni ve de çok başarılı olduğun bu konular da aşikar. O yüzden size telefonum hakkında Bi soru yöneltmek istedim. Biliyorum görmeden zor olacaktır cevap ama şöyle tarif edeyim. Telefonum uygulama geçişlerinde oyunlarda ve mesela ayarlara girip birseyler yazıp arattığımda yazdığım şey sonradan geliyor. Uygulama kullandığım esnada gelen başka bildirime tıkladığımda ise kasma oluyor. Yeni cihaz bunu basit bir yolla çözebilir miyim? Sürümüde en son güncel
Umarım görüp cevaplayabilirsin abi çok sevirim iyi çalışmalar.

Reaksiyon puanı
6,371
@Polatisa cihaz kirin 710 kullanıyor normal takılması. Bunun çözümü telefonu kastırmayacak uygulamalar kullanmak ama bu asla mümkün olmaz. Normal bu. Zaten kirin 710 işlemcisi pek de iyi bir işlemci değil. Hafif yük altında bile ölen bir işlemci.

Polatisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet isim'de Bi yanlışlık olmuş

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Hakan abi merhaba
Öncelikle severek ve ilgiyle takip ediyoruz seni ve de çok başarılı olduğun bu konular da aşikar. O yüzden size telefonum hakkında Bi soru yöneltmek istedim. Biliyorum görmeden zor olacaktır cevap ama şöyle tarif edeyim. Telefonum uygulama geçişlerinde oyunlarda ve mesela ayarlara girip birseyler yazıp arattığımda yazdığım şey sonradan geliyor. Uygulama kullandığım esnada gelen başka bildirime tıkladığımda ise kasma oluyor. Yeni cihaz bunu basit bir yolla çözebilir miyim? Sürümüde en son güncel
Umarım görüp cevaplayabilirsin abi çok sevirim iyi çalışmalar.

Dostum telefonunu uzun zamandır kapatmadıysan eğer zamanla kasması normal kapatıp aç bence. Sonra optimizer diye bir uygulaması var Huawei'n telefonlarında onu çalıştırıp telefonu optimize et. Son olarak yanılmıyorsam yine telefonunda destek uygulaması var onun üzerinden telefonunun parçalarını test edip sorun var mı yok mu görebiliyorsun. Sanırım bunlardan biri sorunu halledecektir.

kaan27kk

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
bu sorun ne zamandır karşılaşıyoosun eğer bi güncelleme ile olduysa yeni güncelleme bekle güncelleme yoksa telefon hafızası dolmak üzeredir telefonunda kullanmadığın uygulamaları sil sağlıklı günler...

k!ra

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
92
Telefonun yedeğini al hisuite ile. Fabrika ayarlarına sıfırla ön bellek şişmiş olabilir

Polatisa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun ne zamandır karşılaşıyoosun eğer bi güncelleme ile olduysa yeni güncelleme bekle güncelleme yoksa telefon hafızası dolmak üzeredir telefonunda kullanmadığın uygulamaları sil sağlıklı günler...
Telefonu alalı tam 1 ay oldu ve ilk haftadan bu yana oluyor dediğim sorun. Yani geçişlerde telefon çok tuhaf umarım düzeltmek için verilen yöntemi deneyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum telefonunu uzun zamandır kapatmadıysan eğer zamanla kasması normal kapatıp aç bence. Sonra optimizer diye bir uygulaması var Huawei'n telefonlarında onu çalıştırıp telefonu optimize et. Son olarak yanılmıyorsam yine telefonunda destek uygulaması var onun üzerinden telefonunun parçalarını test edip sorun var mı yok mu görebiliyorsun. Sanırım bunlardan biri sorunu halledecektir.

Telefonu alalı tam 1 ay oldu ve ilk haftadan bu yana oluyor dediğim sorun. Yani geçişlerde telefon çok tuhaf umarım düzeltmek için verilen yöntemi deneyecem
Dediğin yöntemi deneyecem dostum eyvallah. Ama alalı 1 ay oldu çok yeni cihaz için tuhaf geldi. Güncellemelerde güncel bu arada

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150

Dediğin yöntemi deneyecem dostum eyvallah. Ama alalı 1 ay oldu çok yeni cihaz için tuhaf geldi. Güncellemelerde güncel bu arada

Dediğin gibi cihazın daha çok yeni ki zaten kötü bir telefon değil. Ben hala P Smart 2019 kullanıyorum bir buçuk yıl oldu dediğin sorunların bazıları zaman zaman oluyor sana anlattığım yöntemleri yapınca düzeliyor. Bir ihtimal donanımsal bir sorun olabilir telefonunda. Benim söylediğim yöntemlerden sonra aynı şekilde devam ederse mutlaka servisiyle görüşmeni tavsiye ederim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Huawenin kirin 710 işlemcili cihazlarında bu sorun maalesef var.Huawei iki yıl önceki gibi orta seviye cihazlara çok fazla önem vermiyor.