S
SDN Anonim 627182
SDN Okuru
4500 tl altı telefon önerileriniz
P30 daha iyi değilmi?nova 5T
aradaki 500₺ fark size sıkıntı değilse evet daha iyiP30 daha iyi değilmi?
Daha iyi tabii. Arasında zaten takribi 500 lira fark var. P30 amiral gemi sayılabilecek bir model. Honor her ne kadar özellikleri birbirine yakın olsa da Huawei'nin alt markası ve orta sınıf bir cihaz. Ayrıca P30 oled ekrana sahip, Honor ise lcd ekrana. Bir şey daha, P30 kamera yönünden de kullandığı Leica lensleriyle birkaç gömlek yukarıda. Arkadışımız sanırım fiyatının uygun olmasını göz önünde bulundurduğu için o şekil bir yorumda bulunmuştur.P30 daha iyi değilmi?
P30 alınır güzel cihaz.4500 tl altı telefon önerileriniz
Çok Teşekkür ederimaradaki 500₺ fark size sıkıntı değilse evet daha iyi
Teşekkür ederim bende şimsi farkettim pki bu fiyat aralığında başka cihazlar varmısır en iyisini almak istiyorum? f/p olarakDaha iyi tabii. Arasında zaten takribi 500 lira fark var. P30 amiral gemi sayılabilecek bir model. Honor her ne kadar özellikleri birbirine yakın olsa da Huawei'nin alt markası ve orta sınıf bir cihaz. Ayrıca P30 oled ekrana sahip, Honor ise lcd ekrana. Bir şey daha, P30 kamera yönünden de kullandığı Leica lensleriyle birkaç gömlek yukarıda. Arkadışımız sanırım fiyatının uygun olmasını göz önünde bulundurduğu için o şekil bir yorumda bulunmuştur.
Sizce bu fiyat aralığındaki en iyi cihaz hangisidir uzun vafede kullanıcam iphone 7 alarak bi hata yaptım bu alacağım cihazı 5 yıl civarı kullanmayı düşünüyorumP30 alınır güzel cihaz.
hangisi daha iyidir acaba? nedenlerini de belirtirseniz sevinirim4900 civarı S10 lite...