P10S alıyorum

exc4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bir mağazaya git telefona bakıp al. Kağıt üzerinden bilgilerle ve reklam amacıyla yapılan videolara pek bakmamalısın. Gerçek kullanıcı yorumlarının olduğu forumlara bakabilirsin. - Eğer tabi varsa pek bilinen kullanılan bir marka olmadığı için - Telefonu kullanmadığım için sana böyle bir yorum yapabilrim.

0749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Uzun süreli konuşmalarda kulaklık kullanın, sar değeri yüksek malesef.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Almanı tavsiye etmem biraz daha katılarak daha iyi modeller alınabilir veya daha ucuza p10s kadar iyi modeller

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Reeder p10s 1500tl bandında tavsiye ettiğim ürünlerden biri. Aynı fiyat bandında sony xperia xa ultra modelini de tavsiye ederim.

1800 tl fiyat bandı için lg g5 konusu geçmiş. 1800 tl bandında ithalatçı garantili lg g5'ler satılıyor. Eğer düşünürseniz g5 bu fiyat için çok iyi bir ürün.

Lg G5;

LG G5 H860 Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bir mağazaya git telefona bakıp al. Kağıt üzerinden bilgilerle ve reklam amacıyla yapılan videolara pek bakmamalısın. Gerçek kullanıcı yorumlarının olduğu forumlara bakabilirsin. - Eğer tabi varsa pek bilinen kullanılan bir marka olmadığı için - Telefonu kullanmadığım için sana böyle bir yorum yapabilrim.
Öncelikle hayırlı olsun:) senin adına sevindim,lakin arkadaşın dediği gibi yap ben mesela bir tel alacağım zaman her şeyine ve kullanıcı yorumlarına özellikle bakıyorum.