Özledim..

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ayrılmak kolay evet dogru ya unutmak ! Aklın başka bir şey söylüyor kalbin başka..Hangisini dinleyeyim.Bir daha birlikte olmamız için birçok şeyin değişmesi lazım bana göre,onunda vardır değişmesini istediği şeyler kesin.Ben mi haklıyım yoksa o mu? 2 kez deneyip olmuyorsa eksiklik fazla sanırım.Gecen sokakta karsılaştık selam veremedim eminim o da vermek istemişte verememiştir!Sonra kendime neden konuşmadın dedim bir selam vermek bu kadar zor mu dedim ama nafile...Mesaj atsam sokakta görmezden geliyorsun mesaj atıyorsun durumuna düşeceğim..Medenice ayrıldık sonucta küskünde değiliz neden bu es geçiş?Cevapsız sorular...bu itirafımı da çok sevdiğim yazarın bir cümlesiyle bitireyim...
Özlemek;seninle olmayan bir şeyi Allah'tan istemekse eğer ben ibadetimi hiç aksatmadım,gel...

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olmuyorsa zorlamıcaksın bence abi elbet çıkar karşına biri :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ayrılmak çok kolaydır ama unutmak çok çok zor....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ölenle ölünmez.

Ölen özlenir sadece ve geri gelmez zorlama.

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[video=youtube;npbGHT_OwuU]http://www.youtube.com/watch?v=npbGHT_OwuU[/video]

maxirabit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalbinde ayrı birisi aklında ayrı birisi mi var:s ama şu var eğer öyleyse yaptığın hoş birşeyde değil. Bir insanı bedeninde sadece onun olması bu en güzel şeydir.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynen olmuyorsa zorlamaya gerek yok bazen boşvermeyi de bilceksin ...

Gül-i Hamra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oturup karsilikli düzgünce konusun , madem medenice bitmis, medenice karsilikli sorunlari falan konusun
eger ikinizdede karsilikli hisler varsa ve fedakarliklar varsa o zaman mutlu olursunuz
eger gercekten olmuyorsa unutmaktan baska caren yok

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bazen kadınları anlamak zordur, gereksiz yere trip atarlar. Aynı hatayı onlar yaptığında aynen olaylar şöyle gelişir. "özür dilerim evet tamam bir hata yaptım ama seni çok seviyorum" bunların hepsini yaşadığım için yazıyorum. Gerçekten yaptıkları hatayı seni çok seviyorum şeklinde sevdiği kişinin gönlünü almak sanıyorlar ama boş yani :) o yüzden kafan'dan silip atıcaksın hiçbir zaman arkandakine bakmayı düşünme önüne bakman senin için en hayırlısı olacaktır dostum :)

Reaksiyon puanı
31
Bazen kadınları anlamak zordur, gereksiz yere trip atarlar. Aynı hatayı onlar yaptığında aynen olaylar şöyle gelişir. "özür dilerim evet tamam bir hata yaptım ama seni çok seviyorum" bunların hepsini yaşadığım için yazıyorum. Gerçekten yaptıkları hatayı seni çok seviyorum şeklinde sevdiği kişinin gönlünü almak sanıyorlar ama boş yani :) o yüzden kafan'dan silip atıcaksın hiçbir zaman arkandakine bakmayı düşünme önüne bakman senin için en hayırlısı olacaktır dostum :)
Kadınları anlamak, tavuğa çikolata yedirip kinder yumurta yumurtlamasını beklemek gibidir:P:mrgreen:

Reaksiyon puanı
189
Running "Kadınları Anlamak" Command...

Error : Buffer Overflow...

blue-screen-of-death.jpg

:mrgreen:

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Terk edip gitmek kolay, alışkanlık kalır sadece geriye ve birtek o koyar.