Özhan Canaydın vefat etti!

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Güncelleme: 22.03.2010 - 23:50

9532__375-ozhan-canaydin.jpg

Özhan Canaydın'ı Kaybettik

Son nefesine kadar yüreği Galatasaray sevdasıyla çarpan,

eski Başkanlarımızdan, değerli spor adamı

ÖZHAN CANAYDIN

vefat etmiştir.

Merhuma Tanrı'dan rahmet dileriz.

Başta kederli ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.

Galatasaray Spor Kulübü

[SDNTV3]http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi..com/yf84zk9[/SDNTV3]

fenerbahce100.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanlarından sayın Özhan Canaydın'ın yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Özhan Canaydın'a Tanrıdan rahmet ailesi sevenleri ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Değerli dostum spor adamı ve gerçek bir beyefendi Sayın Özhan Canaydın'ı kaybettiğimize dair üzücü bir haber almış bulunuyorum. Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlık görevi yapmış değerli bir spor adamını kaybettik.

Kendisinin tarzı ve beyefendiliğiyle spor dünyasına sağlamış olduğu katkılar tartışılmaz. Sevgili dostum Özhan Canaydın her zaman Türk sporuna verdiği değerli hizmetleriyle anılacaktır. Kendisine Tanrıdan rahmet ailesi sevenleri, Galatasaray ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum.

Aziz Yıldırım

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

3920-3H9T2C2E.jpg

Türk futbolunda centilmen kişiliği ve örnek spor adamlığıyla ön plana çıkan, Fair-Play ruhunun önemli temsilcilerinden Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği eski Başkanı Özhan Canaydın'ın vefatından derin üzüntü duyduk.

Merhum Canaydın'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Galatasaray camiasına sabırlar diliyoruz. Türk futbolunun başı sağolsun.

Trabzonspor

66f494.jpg

Özhan Canaydın'ı kaybettik

Türk Futbolu'na çok önemli hizmetlerde bulunmuş değerli spor adamı Özhan Canaydın, tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

2002-2008 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'nı ve ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'nı yürütmüş olan Özhan Canaydın'ın aramızdan ayrılışı nedeniyle acımız büyük.

Merhum Özhan Canaydın'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Galatasaray camiasına ve tüm spor ailesine başsağlığı diliyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu

Canaydın`ı kaybettik

Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden Canaydın, tedavi gördüğü Bursa Acıbadem Hastanesi`nde akşam saatlerinde vefat etti.

67 yaşında aramızdan ayrılan Canaydın`a Allah`tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Spor camiamızın başı sağolsun.​

Bursaspor

B_6520_13b.jpg

spacer.gif

Galatasaray'a Adanmış Bir Hayat: Özhan Canaydın

2.5 yılı aşkın bir süredir amansız bir hastalıkla mücadelesinde bu gece yenik düşen eski başkanlarımızdan Özhan Canaydın, 23 Ocak 1943 tarihinde Bursa'da doğdu.

Galatasaray Lisesi'nde devam eden eğitim hayatı boyunca sporla ve özellikle basketbolla uğraşan Canaydın, Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıldız, Genç ve A Takımlarında basketbol oynadı, 1962 yılında Genç Milli Takım'la beraber Avrupa Gençler Şampiyonası'na katıldı. Özhan Canaydın 1963 senesinde Türkiye şampiyonu olan Galatasaray Basketbol Takımı'nın da içinde yer aldı.

1957 yılında 155 sicil numarasıyla Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Özhan Canaydın,
bu dönemde 14 yaşındaydı ve kulübün en küçük üyesiydi. 1964 yılında profesyonel basketbolu bırakan ve aile mesleği olan tekstil işine giren Canaydın, dokuma, örgü ve konfesksiyon alanlarında faaliyet gösterdi.

Galatasaray ile ilişkisi hiçbir zaman kopmayan ve her zaman camianın içinde yer alan Canaydın, Ali Tanrıyar, Alp Yalman ve Faruk Süren'in başkanlık dönemlerinde yönetim kurullarında yer aldı, çeşitli görevlerde bulundu. Mart 2002
seçimlerinde Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına adaylığını koyan Özhan Canaydın, bu seçimi kazanarak Galatasaray Spor Kulübü'nün 33. başkanı oldu. Mart 2004 ve Mart 2006 seçimlerinde de başarılı olan Özhan Canaydın, Galatasaray Spor Kulübü'nün, üç dönem üst üste başkanlığını yaptı.

Özhan Canaydın, 1965 yılında Asuman Canaydın ile evlendi ve çift Murat ve Zeynep
isimli iki çocuk sahibi oldu.

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
aaa
üzüldüm , Allah rahmet eylesin :(

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de üzüldüm ya. :( Allah rahmet eylesin.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Şok oldum yaa.. Allah tahsiratını affetsin.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
inanamadım valla :( Allah rahmet eylesin, sevdiklerine ve ailesine sabır versin.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Allah rahmet eylesin... Galatasaray camiasının bir acı kaybı daha.. :(

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ntvde hastane müdür söyledi
hayattaymış :)
ama durumu kötüymüş

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ainen bende forumda gördüm üzülerek yorumu yaptım sonra haber7 ye baktım hastane yaşıyor demiş ama durumu ciddiymiş.

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ölmemiş ya nasıl haber bu şu gazeteciler de ne gazlar arkadaş..

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Haberi oradan da silmişler. Kapatayım. Allah şifa versin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_6510_B.jpg

spacer.gif

Özhan Canaydın'ın Sağlık Durumu

Kulübümüzün eski Başkanlarından Özhan Canaydın'ın sağlık durumu hakkında medya organlarına kısa zaman önce düşen haberler doğru olmamakla birlikte eski başkanımızın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır. Gelişmelerden sitemiz aracılığıyla haber verilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konuyu düzeltip açtım ben arkadaşlar haber yanlışmış yaşıyor adam

Cihan Haber Ajansı'nın 11.45 itibariyle abonelerine duyurduğu "Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Özhan Canaydın vefat etti" haberi üzerine açıklama yapan Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Kaya Aksoy, "Canaydın' yaşıyor ama durumu kritik" dedi.

Aksoy," Bursa Acıbadem Hastanesi'nde 'Pankreas kanseri' tedavisi gören Galatarasay'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın tedavisinin devam ettiğini, Özhan beyin tedavisi devam ediyor. Öldüğü yolunda çıkan haberler doğru değil. Sağlık durumu son günlerde olduğu gibi ciddiyetini koruyor" şeklinde konuştu.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Allah acil şifalar versin.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ölmeyen adamı Öldürdüler Yaw Nasıl Bi Haberbu!..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
pes doğrusu nasıl bir mantık koskoca haber ajansı doğrulatmadan haber yapar mı ??

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Allah acil şifalar versin.Biran önce iyileşir İnşallah :(

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Allah uzun ömür versin de kendi başlattığı seyrantepe'yi görebilsin

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Allah rahmet eylemesin..

yaşıyormuş..:)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Malesef başkanı kaybettik. :( Allah rahmet eylesin. :(

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Off çok üzüldüm ya :(. Allah rahmet eylesin :(

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Allah Rahmet eylesin. :(

Sende Gittin Büyük başkan Sende Mekanın cennet olsun...