Özgüven Problemim Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan astee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Liseye geçtim çok özgüvensiz biriyim kardesimle aramda lgs sonucunda cok buyuk puan farki vardi ayri liselere gidicez ayri lise oluncada ne yapicagimi bilmiyorum bu ozguven problemini nasil cozebilirim yardimci olursaniz cok mutlu olurum

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Merhaba yaşıt sayılırız. Bende özgüvensiz biriydim hala öyleyim ama şükür artık eskisi ladar değilim. Okul değiştirirken ilk bir kaç hafta yalnız kalmak normal bir şey, en azından özgüvensizsen. İnsanlardan çekinmemen için bir şey yapamam ne yazsam seni harekete geçirmez. Ama böyle ilk gün hemen milletin arasına gir. Sohbet etme sadece dinle inan 5 dakka sonra bir bakıyorsun ki her şey düzene oturmuş oluyor. He sen diyorsan ki sorun zaten o, o zaman vurdum duymaz ol. Ya aman şu bana ne der şu kız benim hakkımda ne düşünür ya da konuşurken yanlışlıkla kekelerim falan gibi düşünme eğer zaten bunları yaşamayacaksan bir hayatın olmaz salla gitsin usta kim nederse desin ne olacak

Reaksiyon puanı
158
herkes aynı olacak diye birşey yok . kötü arkadaşlardan uzak dur yeter. akışına bırak. özgüven sorunu değildir o içine kapanık birisisindir. normal . ileride ne olmak istiyorsun onun hedefini yap. gerisi ni hayata bırak aksın.