"Özgür Yankaya bir daha bizim maça gelemez; gelirse..."

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu...

fbhaber3_4F8BK.jpg

"Bir kere hakem hata yapabilir bunu kabul ediyoruz. Hakem hata yaptığında da onun hata yaptığını kabul eden de MHK ve Federasyondur.

Oyuncu oyunu uzatmak için zaman kazanmak için topu bekletiyor. Şimdi Emre'ye yapılan hareket kırmızı kart. Mehmet Topal'a yapılan hareket ise tamamen hakemin dağılması. Özgür at at diye bağırıyor Yusuf Namoğlu duymamış. Bizim kaç maçta yan hakemle oyuncularımızı attılar. O ara İsmail hoca yanında dinliyor, oyuncular dinliyorlar. Hepsi mi yalan söylüyor? Hakemi koruyamazsın. Hakem 8.2 alamaz. Mehmet Topal'ın pozisyonunda Emenike faul yaptı diyor.

Avantaj pozisyonlarında topu kesti. Maçın başında faullere sarı kart göstermedi. Hakem maçı katletti. Akhisar galip geldi onları tebrik ederiz.

Hakem hataları Trabzon maçıyla başladı. Yakaladığımız pozisyonları atmış olsaydık maçı galip çıkarmıştık.

ÖZGÜR YANKAYA ZATEN MİMLİ
Bu arkadaş zaten mimli. Antep maçında Galatasaray gol atıyor ayağını sallıyor. Devrede ben dedim doğru dürüst idare edin dedim idare ettiler.

8 maç öncesinde diğer takımların yöneticilerin başkanları hakem ne yapacak diye konuştuk mu? Bülent Yıldırım'ı değiştirme potansiyeli vardı hayır biz oynarız dedik. Konya'ya gideceğiz konya Başkanı çıkıyor diyor ki burada orta oyunu oynanıyor. Şimdi biz ne diyelim?

ÖZGÜR YANKAYA BİR DAHA BİZİM MAÇIMIZA GELİRSE STATTAN ÇIKAMAZ
Haftaya inşallah Konya'da hakem hatası olmaz. Türkiye kötü bir dönemde geçiyor. Federasyon çıkıp deseydi ki hakemimiz hata yaptık gerekli cezayı vereceğiz deseydik bugün problem olmayacaktı. Özgür yankaya bir daha bizim maça gelemez. Gelirse de o stattan çıkamaz.

Taraftar 90 dakika tepki koyacak ya. Bizi zorlamasınlar valla sahanın ortasına otururum. Bırakın biz kendi kendimize kızarız. Ricam Federasyon hakemine ne ceza vereceğini açıklasın. Ayıp yani.

MUSTAFA DENİZLİ VE TÜMER METİN'E TEPKİ
Şimdi bir de Lig Tv. Yayından dolayı kulüpler para alıyor. Sayın Mustafa Denizli bu Fenerbahçe spor kulübünde de antrenörlük yaptı. 2001 yılında da şampiyon olduk. Trabzon maçından sonra Fenerbahçe yavaş oynuyor. Türkiye liginin dördüncü büyük takımı 45 dakika kendi sahasından çıkamadı ya. Bu nasıl yavaş oynamakmış. Mustafa Hoca'ya tavsiyem eski kasetleri alıp izlesin bir daha karşılaştırsın.

Tümer'i severim iyi çocuktur. Dün Emre'ye basılan pozisyona diyor ki yeni bir renk çıktı turuncu diyor. Versin sarı ya da kırmızı. Turuncu dersen ne demek istiyorsan onu söyle. Bence sence yok. O kural da ya kırmızıdır ya da sarı.Oyuncular gol kaçırabilirler, hata yapabilirler. Ama hakeme sahip çıkmak zorundasın. Hakeme ceza verirsen biz de deriz ki bak hakeme ceza verdi."

TAKIM İYİ GOL ATAMIYORUZ
Takımın sergilediği futboldan memnunum fakat gol yollarında sıkıntılar yaşıyoruz.

NE YAPALIM ADAM MI DÖVELİM
Bu açıklamalarımdan sonra bana ceza verseler ne düzelecek. Bir tek maçı canlı izleyemiyorum. Konuşuyoruz sonra düzelmiyor. Ne yapalım dövelim mi? Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz.

Hepiniz boş konuşuyorsunuz. Bu stat kaç kişi. 50 bin. 2500 rakip takım kaldı 45 bin. 22 bin kombine var. Ne kaldı geriye 23 bin. Okul tarafı 10 bin. 4 bine yakını satılmış durumda. Orada 6 bin bilet var geriye kalan 10 bin bilet de ekstra. Onların hepsi dolsun ondan sonra onu konuşalım.

HİÇBİR HAKEME NE GÜVENİYORUM NE GÜVENMİYORUM
Ben hiç bir hakeme ne güveniyorum ne de güvenmiyorum. Hiçbirini de tanımıyorum. Özgür'ün de maça atandığını statta özledim. Orada dediler Özgür Yankaya diye; dedim problem yok. Takımın kadrosunu da statta öğrendim. Zamanı gelince anlatırım.

İSMAİL HOCA DEVAM EDECEK

İsmail Hoca söyledik, antrenör olarak belirledik. Başarılı olsa da başarısız olsa da devam edecek.

50 defa söyledik bir daha söylüyoruz. Stat ismi için bir çalışma yaparken bir adım attık. Bu stat ismini bir sponsora vermek için yapmadık.

Kanunen yayın ihalesini yapma yetkisi federasyona ait. Bunu yayınlatıp yayınlatmama hakkı kulübe ait. Yarın diyecek ki ben kulübe 5 milyon veriyorum. Biz de diyeceğiz ki değeri daha az daha çok. Ona göre adımlar atılacak, konuşmalar yapılacak. Ya diyecekler size ödemiyoruz biz de diyeceğiz ki yayınlatmıyoruz. Şu anda Fenerbahçe'nin havuzdan aldığı para 34 milyon dolara geriledi. Biz boş konuşmayız. Bugün kulüpler birliği gidip devlete anlatması lazım. Gençlik ve spor bakanlığı yüzde 7 pay alıyor. Voleybol'da alt takım gençler ligi oynanıyor. Gençler ligi ile üst ligin ne alakası var. Üst ligde en üstteysen gençler liginde alttaysan puanın düşüyor.

TEHDİT ETMEDİM AMA KİMSEDEN DE KORKMAM
Ben kimseyi tehdit etmedim edersem de açık açık ederim. Seyirci stada sokar mı? Birinci dakikada başlar küfür etmeye. Söylediğim o. Tehdit edersem de onu tehdit etmem. Onları gönderenleri tehdit ederim.

FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞINI DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?
Ben tarafım. Ben Fenerbahçelinin hakkını yedirmem. Onun için düşünmüyorum.

KAYNAK

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
emrin olur, başka hakemlerin hepsin atalım daha iyi olur.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu aziz yildirim ne ayak yahu? Hakemler hakkinda konusacak en son kisi sensin aziz.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Gene raconunu kesmiş, yersen.
Bi bu, bi de Trabzon'un başkanı bi bitmediniz.