Tarih Sevdalısı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar laptop almayı düşünüyorum bilgisayarların teknik özelliklerinden anlamıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlod,Minecraft Sniper Ghost Warrıor serisi,Sniper Elite serisi,Hitman serisi,Red Dead Redemption serisi,Mafia serisi,Call Of Duty Black Ops,Fifa gibi kaliteli oyunları rahat çalıştıracak) hem de premier pro gibi programları rahat çalıştıracak,sessiz bir şekilde çalışacak (Çok belirgin sesli bir şekilde çıkan bilgisayar sesinden hiç hoşlanma),hızlı açılıp kapanacak,kasma donma yapmayacak,hızlı şarj olup şarjı uzun gidecek,ısınma sorunu olmazsa iyi olur,laptoptan hem internet üzerinden hemde bilgisayarın kendisinden rahat donmayacak şekilde video izlemek istiyorum,ses sistemi de güzel olursa iyi olur,hafızası da fazla olsa,son olarak birde ben harddisk ya da taşınabilir ssdye boyut olarak yüksek pdfler uzun video,müzik,görsel alanında tarih arşivi yapmak istiyorum birden fazla indirdigimde bilgisayara sorun olurmu?Flash belleğe,harddiske aktarımı hızlı yapacak.Benim düşüncem laptop aldıktan sonra masaüstü alıp daha sonra yeni bir laptop alana kadar şu anda alacağım laptop beni idare etsin almayı düşündüğüm laptoplar gaming laptopları almayı düşünüyorum kaliteli oldukları için.Msi,Monster birde bütçem 20.000 civarı 30.000 civarı bütçemi çıkartabilirsem macbook hangi marka model önerirsin abi.Birde taşınabilir küçük hafif boyutu yüksek ve uygun fiyatlı harddisk ssd önerirmisiniz?Taşınabilir ssd ile harddisk arasında ki fark nedir?Fazla özellik istediğimin farkındaydım ama almışken iyi bir laptop almayı istiyorum inşallah bu şartlarda laptop vardır.En kısa zamanda geri dönüş yapıp yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Son düzenleme: