Özgün Hayalcin Blogu

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yaklaşık 7 ay önce kurularak ,kişisel bir blog olarak yola çıkmış olan mesutzeytin. com son zamanlarda internet,teknolojive bilgisayar alanındaki özgün makaleleri ve kendine ait buluşları ile sanal alemde hayli bir çıkış yaparak son zamanlardahit yağmuruna tutulan bir blogtur.
Blogta İnternet teknoloji alanında her gün yeni makaleler,yasal program lisansı kampanyaları,blog sahibinin edebiyat köşem başlığı altında kendine ait özgün şiirleri,denemeleri,görüşleri hayatından kesitler bulunaktadır.
Hiçbir yerde olmayan bir çok yeni konu hızla eklenmesinden dolayı,çalıntı yapan sitelerin/kişilerin gözünün olduğu yerdir .Kesinlikle herkesin ziyaret etmesini ve takip etmesini önerdiğim son zamanlardaki etkin çalışmaları ile bir çok rakibini geride bırakan bakmadan geçenin ilerde pişman olacağı bir blogtur.

Blog Adresi: --->
Hayalcin // Mesut ZEYTİN

-----------

Site sahibi @gizemlilord isimli arkadaşımızdır :)
Mesaj sayısı problemi yüzünden konu açamamıştır. Yardımcı olayım dedim :)
Site içinde hayırlı olsun :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
özgün buluştan kasıt nedir. açıklayabilirmisiniz.

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
özgün buluştan kasıt nedir. açıklayabilirmisiniz.

Facede sizi engelleyen birisine nasıl mesaj atılabileceğini buldum;yayınımı çaldılar hemen diğer bazı siteler tabi benden şikayet ettim bende googleye o siteleri.Bu mesela özgün buluş detaylar sitede.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=257946]gizemlilord[/MENTION] nerelerdesin sen ya
senin kankin [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] da ortalarda yok yoksa siz şirketmisiniz :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yorumlar bana nedense eş-dost tarzı geldi. bu yazılar (özgün) zaten tamamına yakını diğer sitelerde birkaç cümle değiştirilmiş şekilde var. siteye girip baktığımda ha şundan da faydalandım diyebileceğim bir yazı bulamadım. bir de tavsiyem bence kişisel sitenin eski haliyle yola devam etmesi. teknoloji de olsun, şiir de şerbet de dedin mi çok şey bilen hiçbir şey bilmez mantığı işliyor maalesef. kolay gelsin.

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yorumlar bana nedense eş-dost tarzı geldi. bu yazılar (özgün) zaten tamamına yakını diğer sitelerde birkaç cümle değiştirilmiş şekilde var. siteye girip baktığımda ha şundan da faydalandım diyebileceğim bir yazı bulamadım. bir de tavsiyem bence kişisel sitenin eski haliyle yola devam etmesi. teknoloji de olsun, şiir de şerbet de dedin mi çok şey bilen hiçbir şey bilmez mantığı işliyor maalesef. kolay gelsin.

-Yorumların %5 ini dahi görmediğinize eminim.Yakın arkadaşlarımda takip ediyor ve takipçilerim ile iletişime önem veren birisiyim ziyaretçilerim iletişim konusunda adım attığı sürece bir çok ziyaretçimde bundan dolayı beni tanır diyebilirim.
-Bu yazıların tamamına yakını orda burda var bir iki cümle değiştirmişsiniz diyorsunuz.Ben başka siteden paylaşılan bir konuyu açıp bir iki cümlesini değiştirerek yazdığımı hatırlamıyorum.Ayrıca tamamına yakına başka sitelerde var dediğinize göre paylaşılanların tamamını okumuşsunuz ki okuduğunuzu hiç sanmam :)...
Özgünlük olmasa ziyaretçilerimin yarısına yakını google üzerinden gelmez.Biraz seodan ve siteden anlamış olsaydınız googlede özgün olmayan sitelerin/içeriklerin ilk sayfaya çıkamayacağını ve google üzerinden kolay kolay ziyaretçi gelmeyeceğini anlardınız.
-Adı üstünde blog koca bir forum değil herkesin ihtiyacı olanlar olmayabilir işinize yarayan bir şey olmayabilir gayet doğal bir durum bu dile getirmekse karalama lüksünüz egonuzun altında yatan.
-Bence kişisel sitenin eski hali ile devam etmesi demişsiniz :)...
Son iki ayda başladım internet,teknoloji ve yasal kampanya alanındaki paylaşımlarımla eskiden tek tük tıklama olurdu son paylaşımlarım ile günde 400-1300 arası hiti olmakta günlük ve eski hali ile alexa sırası 5-6 milyon anca iken şimdi ise son güncelleme itibari ile alexa sırası 790.600...

Bir şey hakkında öneri sunmadan önce o şeyi iyi incelemeniz gerektiğiniz bilmeniz gerekir.Yüzeysel göz ucu ile bakıp olmamış şöle yap böle yap demek öneri olamaz bence...

Maalesef :) istatistikler,yorum sayısının katlanması,siteme olan ilginin artması şu an ki hali ile sitemin çok iyiye doğru gittiğini gösteriyor...

ŞAH-->MAT

Birde bu konuya göz atın belki bir şeyler anlarsınız:
http://mesutzeytin.blogspot.com/2012/07/icerik-calanlar-tespit-edilmistirson.html

(Ne yazık ki bilenin değil ağzı olanın konuştuğu bir toplumda yaşıyoruz.Düşünmek yok okumak yok,yazan-yorum yapan sözde öneri sunan çok..)