Hocam gelsin de mesaj sınırı kolay1000 mesaj sınırı olmalı.
O zaman SDN'e önerileriniz diye bir kategori olmamalı. Boşa açmışsınız.Her gün yeni bir icat ile geliyorsunuz, TUBİTAK'ı geçeceksiniz yakında.![]()
O zaman SDN'e önerileriniz diye bir kategori olmamalı. Boşa açmışsınız.
Önemsenmiyoruz diye profilime yazdım şak diye uyarı puanı verdiler, itiraz ettim, cevap veremediler.O zaman SDN'e önerileriniz diye bir kategori olmamalı. Boşa açmışsınız.
Düzgün bir üslup ile düşüncemi belirtiyorum. Yasak olmamalı.
Kesinlikle gelmeli. Bari ayda 1 değişse yeter. Editörler ieler kullanırken bizde kullanmalıyız.O zaman SDN'e önerileriniz diye bir kategori olmamalı. Boşa açmışsınız.
Örnek başlık var mı pek dikkat etmiyordum buna.Özel kullanıcı başlığını üyeler de kullanabilmeli. Özel kullanıcı başlığını bizler de kullanmak isteriz. Özel kullanıcı başlığı için 2000-2500 yorum gibi sınır da konulabilir.
Örnek başlık var mı pek dikkat etmiyordum buna.
Abi çok iyi olur ya. Bende diyorum bunu nasıl yapıyorlar. Ayrıcalık olduğunu bilmiyordumEkli dosyayı görüntüle 139142
İsminizin altında yazan bir şey öyle diyim.
Ekli dosyayı görüntüle 139143
Bunun gibi.
İe olmasaydın sende gelmeli bile yazardın.Hayır.
Evet benim de hoşuma gidiyor. KONUM kısmını özel kullanıcı başlığı olarak kullanmaktan sıkıldımAbi çok iyi olur ya. Bende diyorum bunu nasıl yapıyorlar. Ayrıcalık olduğunu bilmiyordum
Bende.Evet benim de hoşuma gidiyor. KONUM kısmını özel kullanıcı başlığı olarak kullanmaktan sıkıldım![]()
Hahahah o da çok iyimiş. Konum: Taklitler aslını yaşatır ???Evet benim de hoşuma gidiyor. KONUM kısmını özel kullanıcı başlığı olarak kullanmaktan sıkıldım![]()
Hahahah o da çok iyimiş. Konum: Taklitler aslını yaşatır ???
Yönetim ekibi sıkmayın gençleri , yapın istediklerini ölümlü dünya herkes mutlu olsun , üye olmazsa forum da olmaz unutmayalım![]()
Konumda daha orjinal durmuş bence? konum neresi taklitler aslını yaşatır kardeşim boşver ?Özel kullanıcı başlığı gelirse oraya yazacağım.
Gönül ister ki özel kullanıcı başlığına yazabilelimKonumda daha orjinal durmuş bence? konum neresi taklitler aslını yaşatır kardeşim boşver ?
Çünkü sende var. Empati kurmak bu kadar zor olmasa gerek.Hayır.
Evet illa profile tıklamadan görünmesi daha güzel tabi ki ?Gönül ister ki özel kullanıcı başlığına yazabilelim![]()
Kesinlikle.Çünkü sende var. Empati kurmak bu kadar zor olmasa gerek.
Bundan sonra kimseye şaka yapmıyorum, bilginiz olsun.Düzgün bir üslup ile düşüncemi belirtiyorum. Yasak olmamalı.
Tamam abBundan sonra kimseye şaka yapmıyorum, bilginiz olsun.
Abi kategoride düzgün bir şekilde düşüncemi paylaştım bunda sıkıntı ne anlayamadımBundan sonra kimseye şaka yapmıyorum, bilginiz olsun.
Birde o kategori gereksiz. Forum hakkında dursa bu önerileri de silip foruma önerileriniz konusuna atılmalı öneri yapıyoruz bu konudan yani foruma önerileriniz konusuna yazın diyip konu kilit.Abi kategoride düzgün bir şekilde düşüncemi paylaştım bunda sıkıntı ne anlayamadım