Özdemir: Zico görevinin başında

Bu konuyu okuyanlar

lucifer

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2007
Mesajlar
1,644
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, teknik direktör Zico'nun sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını söyledi.

Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin, Samandıra Tesisleri'nde 1. Lig takımlarından Karşıyaka ile yaptığı hazırlık maçının devre arasında yöneticiler Ali Yıldırım ve Neşet Yalçın ile birlikte basın mensuplarının bulunduğu bölüme gelerek, açıklama yapacağını söyledi.

Özdemir, bazı televizyon kanallarında teknik direktör Zico ile ilgili alt yazılar geçtiğini belirterek, ''Zico ile toplantı yapıp, bazı kararlar almışız gibi alt yazılar geçiyor. Fenerbahçe'nin başkanı ve diğer yöneticileri her ortamda ve her zaman Zico ile oturup konuşabilir, sorunları tartışabilir. Bu bizim kendi iç işimizdir. İç işlerimizle ilgili konularda medyanın çok dikkatli ve saygılı davranmasını talep ediyoruz. Başkanımız veya bizlerden kimse Zico ile toplantı yapmamıştır'' diye konuştu.

Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin artık kurumsallaştığını vurgulayarak, ''Medyada yazılıyor diye ne teknik direktör ne de herhangi bir oyuncu göndeririz. Zico, sezon sonuna kadar takımın başındadır. 'Zico gidecek, Capello gelecek. Yerlilerden bu hocalar gelecek' diye bazı yakıştırmalar yapmak yanlıştır'' şeklinde konuştu.

Ligin açılış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kötü oynayarak 2-0 yenildiklerini ifade eden Özdemir, ''Bu normaldir olabilir. Bundan 3 sene önce de Daum teknik direktörken, hem de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İstanbulspor karşısında 3-0 yenilgiyle lige başlamıştık, ama sezonu şampiyon tamamlamıştık. Biz geçen yılın şampiyon takımıyız. Birkaç arkadaşımız gitti, bunların yerine transferler yaptık. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Biz bu sene Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig'de şampiyon olup, Avrupa'da da elimizden geldiğince Fenerbahçe'yi iyi noktalara taşıyacağız'' dedi.

''ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KALACAĞIZ''

Özdemir, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Anderlecht takımını geçerek, gruplara kalacaklarını iddia etti.

Rakiplerinin Belçika şampiyonu olduğuna dikkat çeken Özdemir, ''Zor maç olacak, ama kendi sahamızda galip gelerek, ön eleme turunu geçip gruplara kalacağız. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bunun farkında. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, bu karşılaşma için ölçü olamaz. Fenerbahçe geçen yıl Avrupa'da iyi oynamıştı. Bu sene daha iyi neticeler alacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin ''Appiah'a iyi bir ücret verirlerse satar mısınız'' sorusuna Özdemir, ''Appiah ile hiçbir sorunumuz yok. Sakatlığı geçmek üzere. Anderlecht ile oynayacağımız ikinci maça yetişeceğini tahmin ediyoruz'' diye yanıt verdi.

Nihat Özdemir, şu anda gündemlerinde transferin olmadığını, UEFA'ya takım kadrosunu bildirdiklerini, transferle ilgili bir karar almaları durumunda, bunu da basına açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: http://www.ntvspor.net/pages/13752.asp

Bu da olaylar öncesi Fenerbahçenin yalanlama politikasından biri olmasın :L :]
 

gokhans19

Müdavim
Katılım
2 Ağustos 2007
Mesajlar
1,632
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Herşey inanmakla olmuyo yapmak lazım.Bende dünyayı kurtaracağıma inanıyorum ama kurtarabiliyomuyum hayır :D Nedense herkes sene başında şampiyon olacağına inanıyo ???
 

RuNaL

Müdavim
Emektar
Katılım
11 Mart 2006
Mesajlar
6,898
Reaksiyon puanı
71
Puanları
48
Yaş
35
ama bu böyle devam etmez takım ruhunu yansıtamadık dior bunu futbolculara aşılaması gereken kendisi
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
bence yönetim şampiyonlar ligi elemesini bekliyor arkadaşlar.. ne yazıkki Fenerbahçe yönetimi takımı sampiypon yapan teknik adamı gönderme gibi bir huya sahip degil.. daumdada böyleydi bu
 

Wolker

Müdavim
Katılım
2 Kasım 2006
Mesajlar
1,542
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
Yazık fenerbahçeye o kadar çalışıp didiniyorlar para harciyorlar ama olmuyor.Bir türk takımı olarak çıksın şampiyonlar liginde final oynasın kupa alsın isterim ama ne yapsalar ne etselerde olmuyor yazık ve üzücü ...
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
Daum göndermemiz 4 sene sürdü Zicoyuda bi 4 senede göndersek :S
 
Üst