Özat, Galatasaray taraftarını yine çıldırtacak

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, yaptığı açıklamada Galatasaray'a Real Madrid karşısında şans tanımadı.

Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat, yaptığı açıklamada Galatasaray'a Real Madrid karşısında şans tanımadı. Ümit Özat gerçekleri söylüyorum ama kimseye yaranamıyorum diye dert yandı...

[video=youtube;d60vC1CzOt8]http://www.youtube.com/watch?v=d60vC1CzOt8[/video]

Haber Kaynağı:

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bana görede şansı az ama bu tarz açıklamalardan sonra genelde bozuluyolar bakalım bu sefer ne olacak

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ümit Özat sırf gündeme gelmek için bom boş konuşuyosun zaten dolu konuşacak kadar doluda değilsin.Real Madrid karşısından Galatasarayın zorlanacağını biz bilmiyoruz sanki şansının çok az olduğunu belkide olmadığını.Eğer oraya oturuyosan yorumcuysan insanlara bilmediklerini sölemen gerekir, bişeylerde insanları aydınlatman gerekir.Ama sende suç yok Ümit Özat sen ve senin gibileri yıllardır tvlere çıkartıp saatlerce boş konuşmasına müsade edenlerde suç!

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok net uyuz oluyorum bu adama. Shalke maçında da kesin Shalke geçer diyordu turu. Mesele tahmin yürütmesi değil. Katıldığı futbol programında devamlı tartışmalara giren ters düşüncelerle ön plana çıkmaya çalışan artistin teki.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
beyaz tv izleyenlere müstehak bunlar. :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
(İğreti Oldum) Ümit bak cok iddaalıyım ahmet cakar senin üzerinde yorumculukda Tır gibi gecer Beyaz TV de Türkiyede ne kadar gereksiz başıboş bir işe yaramaz yorumcu varsa orada

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
işte bunun gibi adamlar "Hoca" oluyor Türk futbolunda...

Maç analizi "Tır gibi geçer", "Hiç Şansı yok" v.s. gibi cümlelerden oluşuyor..

gerçek anlamda maç analizi yapan 3-5 insan var (misal Metin Tekin) TV de gerisi fasa fiso ..

kahve muhabbeti....

sonra ağlıyorlar biz türk oyuncuları , hocaları ... yok fırsat verilse , yok imkan olsa ...

öncelikle Vizyon olacak...

"ben hukuk mukuk bilmem bu böyle olmaz " diyen adamın çapı ne olacak ?

geçin bu tipleri.. sallamayın...

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Dün veya önceki geceydi yine aynı programda Ümit Özat'ın Shalke maçı için söylediklerini hala doğrulama peşindelerdi. Sosyal medyaya iyi malzeme olmuştu çünkü kendisi."Tır gibi geçer" sözünden bahsediyorum evet. Sinan Engin kem küm edip düzeltmeye çalışıyordu yok Shalke tek kale oynadı falan filan.Eledik mi eledik kardeşim sen demiştin eleyemez demiştin hala daha neyin derdindesin 6-0 lık maçtaki günlerini özlüyor sanırım biri hatırlatsa iyi olur o günler çok geride kaldı Ümit efendi.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Haftasonu Madrid Zaragoza ile berabere kaldı.

Önceden aynı takım getafeye levanteye yenildi berabere kaldıl.

Galatasaray bu takımlardan kötü takım mı ?

Hatta kat kat üstün bir takım, Şampiyonlar Ligin'deki performansımız ortada.

Real Madrid'i levante getafe zaragoza gibi takımlar yenebiliyor berabere kalabiliyorsa biz neden yapamayalım bu takımlardan eksiğimiz nedir.

Ben Madrid'in kontralarını durdurabilirsek oradan güzel bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hoca oldu tutunamadı şimdi çıkmış oraya bişiler zırvalıyor he işinide iyi yapıyor bişeyler vırzalayarak para kazanıyor bu insan.normaldir yani.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
reyting işte anlayın artık.o günde rasim ozan timsah gözyaşları döküyor.Gs tv'mi beyaz tv'mi belli değil.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Yarı final hayırlı olsun :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
tumblr_m8ag84aDcC1r9gwkeo1_500.gif

tamam tamam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Foruma bakarken bu konu dikkatimi çekti konuyu açan arkadaş galiba fenerbahçeli ümit özat aynı şeyi fenerbahçe için söylemiş olsa o haberin konusunuda yapacakmıydı merak ettim

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bir de bikinisine girseydi kesin tur atlamıştık :mrgreen:

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Foruma bakarken bu konu dikkatimi çekti konuyu açan arkadaş galiba fenerbahçeli ümit özat aynı şeyi fenerbahçe için söylemiş olsa o haberin konusunuda yapacakmıydı merak ettim
Siz taraftarlıkla holiganizm kavramlarını birbirine karıştırıyorsunuz. Benim x takımlı veyahut y takımlı olmamın konu açmakla ilişkisini bağdaştıramadım madem merakını cezbetti Galatasaray'lıyım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Siz taraftarlıkla holiganizm kavramlarını birbirine karıştırıyorsunuz. Benim x takımlı veyahut y takımlı olmamın konu açmakla ilişkisini bağdaştıramadım madem merakını cezbetti Galatasaray'lıyım.

Günün kapağıydı hocam... :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[video=youtube;WQlhyp71a4w]http://www.youtube.com/watch?v=WQlhyp71a4w[/video]

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kağıt üstünde ve hatta daha fazlasında gerçekten turu geçmesi mucize ama futbol bu olmayacak şey de değil