Ozan Güven Behlül rolünü red etmiş!

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
1264339704-ozan-guven-14.jpg

Ozan Güven Behlül rolünü red etmiş!
24 Ocak 2010 Pazar 15:25

"Aşk-ı Memnu" dizisinde amcasının eşi ile yasak aşk yaşayan Behlül rolünün, Kıvanç Tatlıtuğ'dan önce Ozan Güven'e teklif edildiği ortaya çıktı.

Şu sıralar "Canım Ailem" dizisinin Ali'si olarak izleyici karşısına çıkan Ozan Güven, o teklifi neden geri çevirdiğini ise Zaman gazetesindeki röportajında anlattı: "Böyle bir şeyin içinde olmak istemedim. Yüksek mertebeden bir şey söylemiyorum ama yine zengin birini oynamak istemedim. Gelir düzeylerinin farklı olması, beni 'Canım Ailem'de oynamaya itti."

Güven, "Ahmet Turan Alkan, Aşk-ı Memnu ile Canım Ailem için 'Behlüller gitsin kardeşim, Halimler gelsin onun gibilerin yerine; iffetsiz Bihterler gitsin, ebedi aşka inanmış 'afîf' Ferideler gelsin' diye yazdı. Katılır mısınız bu düşünceye?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bu fikre katılmamak mümkün değil. Bu karşılaştırma tabii bu o dizinin özensiz, emeksiz olduğunu göstermez. Her iki örnek de olacak ama tercihimi Canım Ailem'den yana kullandım."
Kaynak

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yakışmazdı Bu çocuğa :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bence de bu role yakışmazdı. Beceremeyeceğinden değil, Ozan Güven doğal ve yetenekli bir oyuncu. Ancak sürekli tribe girmiş halde kasılıp milleti süzmek ayrı bir yetenek gerektiriyor.

kaçan tavuk büyük olur

Balık değil miydi o yahu?:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Bence de bu role yakışmazdı. Beceremeyeceğinden değil, Ozan Güven doğal ve yetenekli bir oyuncu. Ancak sürekli tribe girmiş halde kasılıp milleti süzmek ayrı bir yetenek gerektiriyor.

Balık değil miydi o yahu?:)

Bence At :D antilove belki Bihter'i İma etmiştir :mrgreen:

tayfun092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle ahlaksız rolü kim oynamak ister. En iyisini yapmıssss