Öz kızını erkeklere pazarladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İzmir'de bir kadın sevgilisi ve iki arkadaşı ile birlikte 16 yaşındaki kızını sattı.

İzmir'in Menemen İlçesi'nde 7 yıl önce eşinden boşanan ve pavyonlarda konsimatrislik yapan kadın, sevgilisi ve iki arkadaşı ile birlikte 16 yaşındaki öz kızını başka erkeklere pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne, sevglisi ve 2 arkadaşı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SEVGİLİSİ İLE BİRLİKTE KIZINI ERKEKLERE PAZARLADI

İzmir'in Menemen İlçesi'nde 2003 yılında annesi ve babası boşanan 16 yaşındaki B.B. Muğla'da yakını F. P.'nin yanında kalmaya başladı. Muğla'da sıkıldığını söyleyen B.B., geçtiğimiz günlerde Menemen'deki annesi B.G.'nin yanına gitti. B.G.'nin sevgilisi olduğu iddia edilen H. İ. K. (32) B.B. ile birlikte evde yalnızken küçük kızla cinsel ilişkiye girdi.

B.B., H. İ. K.'nin kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyleyerek durumu annesine anlattı. Annesi de öz kızına inanmayarak durumu önemsemedi. İddiaya göre, daha sonra anne B.G. ile sevgilisi H. İ. K. ve arkadaşları A. K. (50) ile S. Ö. (18) küçük kızı başka erkeklere pazarlamaya başladı. B.B. de durumu Muğla'daki yakını F. P.'ye anlattı. P. de dün polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Menemen polisi anne B.G. ile H. İ. K., A. K. ve S. Ö. yakalanarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En son haber

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaş memleketin çivisi çıkmış.din iman kalmamış.bu nasıl Türkiye anlamadım.bir İnfaz Koruma Memuru(eski adıyla gardiyan) olarak utanıyorum böyle haberlerden.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu o kadar yaygın bir olay ki, haber niteliği dahi taşımıyor aslına bakarsanız... :) Anne kız çalışan bir dünya insan var Türkiye'de. Hepsinin de benzer hikayeleri var. 8 aylık hamileyken koca bırakıp kaçmış gitmiş, sonrası malum... Bu durumdaki kadının sahip çıkanı yoksa sonu belli. Hatta ne yazık ki kızının sonu da belli. Allah yardım etsin ne diyelim...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
artık haber okumak istemiyorum bune arkadaş resmen memleketin çivisi çıkmış bi de %99 müslümanmışmış %50 den daha az sanırım artık :(

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
yuh diyorum başkada bişi demek istiyorum ama işte ...
ne anneler var be !

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
nufus kağıdındaki din hanesi kaldırılsın 99% müslüman olan ülkede bu kadar ahlaksızlık olmaz

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ahlak Kalmamış...

Memleketin Çivisi Çıkmış...

Şöyle olmuş böyle olmuş...

Bunlar niye oldu...

Asıl sorulması gerek soru bu?

1 yılda 10 yılda 15 yılda olmadı ya bu...

Toplumun böyle bozulması için en az 15 yıldan fazla süre gerek...

15 - 20 yıl önceye gidelim mesela...

1990 ların başı...
Türkiye ne ile Tanıştı?

Bunu bir sorgulayalım...

Daha eskiye gidelim...

Dinin resmen yasaklandığı dönemlere...

Dinden Diyanetten Anlamayan bireylerin yetiştiği dönemlere gidelim...

O dönemlerde Sinemamızın bile ne hale geldiğini hatırlayalım...

Kimse Kusura bakmasın 1940 lardan sonra Yani Atatürk'ün ölümünden sonraki dönemde bu Halkın GENETİĞİ ile Oynandı TOHUMU BOZULDU...

Düzgün verim beklemek zor artık...

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
hüküm bakimindan Allahtan daha güzel kim vardir ,yoksa onlar hala cahiliye hükümlerinimi ariyorlar

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ülkemizde bir dönemlerin inanç eksikliğinin yansımaları yaşanıyor.Bir taraftanda sahipsiz kadınlar.
Eleştirmek kolay eğer bir kadın öncelikle en değerli varlığı kendi namusunu pazarlıyorsa en büyük suçlu onu genelde çaresiz bırakan ezen ondan faydalanan yakın çevresi yani toplumdur.
Mutlaka bu tür kadınların bir erkek!!!koruyucusu vardır hemde parsayı toplayan.
Şimdi o kadının kocası kızın babası nerede kime gittide sadece Allah[cc]rızası için ekmek iş istedide verdiler.
Dürüst olmakta fayda var eğer bir toplumda genelev patronu verdiğ vergiden madalya ile ödüllendiriliyorsa suçlu kimdir.
annemi
hayır bu kadar kolaycı olamazsınız