Oyunu indirirken depolama alanının dolması

Arigeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dün win rar indirdim ve 7zip sonra depolama alanına baktım 199gb olan depolama alanım 99gb olmuş biraz araştırdım steamapps dosyasında 110gb pak dosyaları var pak111 pak112 pak113 vb dosyaları sildim format attım gene olmadı steamden daha oyunu indirmeden kuyruğa ekleyince 100 gb yer gidiyo

tolgagamer123

Doçent
Reaksiyon puanı
477
Oyunu indirmeden diskte yer kaplıyor olabilir. Oyununuz inince depolama alanına bakın.

Arigeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunu indirmeden diskte yer kaplıyor olabilir. Oyununuz inince depolama alanına bakın.
İlk başta bende öyle düşündüm ama format atmadan önce hiç birsey indirmiyordum ve 100gb gitti bide oyunun depolama alanı harcamasından daha fazla yer kaplıyo

Arigeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunu önce gecici dosya olarak indirir sonra bu dosyalar ile işlem yaptıktan sonra siler.
Steamde yeni bi özellik mi bu eskiden böyle birşey yoktu mesela bide şöyle ben csgo witcher pubg sıraya koyuyorum 110 gb gidiyo !!!!!he bide kaldirınca oyunu o dosyalarda gidiyo yükleme sırasından

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Yeni bir özellik değil aslında . Sıkıştırma uygulamalarından tutun uygulama mağazalarına kadar bu yöntemi kullanırlar.
Örnek olarak veriyorum rakamları mantığı anlatmak için

Ortalama 100 gb lık oyun yaklaşık olarak 50 gb olarak iner. Bunun kurulumu için pc nizde düz hesap ilk başta 250 gb dan daha fazla bir boş alan ihtiyacı duyar.50 gb indirme 100 gb açma +100 gb da kurulum için tabi yine tekrarlıyalım verdiğim rakamlar sallama ama mantığı bu

Arigeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni bir özellik değil aslında . Sıkıştırma uygulamalarından tutun uygulama mağazalarına kadar bu yöntemi kullanırlar.

Ortalama 100 gb lık oyun yaklaşık olarak 50 gb olarak iner. Bunun kurulumu için pc nizde düz hesap ilk başta 250 gb dan daha fazla bir boş alan ihtiyacı duyar.50 gb indirme 100 gb açma +100 gb da kurulum için tabi yine tekrarlıyalım verdiğim rakamlar sallama ama mantığı bu
Tamamdır teşekkürler ben şimdi oyunları indirip deniycem olmazsa tekrar yazarım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğiniz gibi yaptım ön yüklemeyi oyunlar indiğinde mi silicek çünkü şuan baktığımda sizin dediğiniz gibi ön yüklemeler var

Son düzenleme: