ㄹㅌㅅ水ㅌㅜ炔
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 993
Ben bir keresinde yunan harfleri ile anan yazmıştım oyuna girince anan geldi diyorlardı ?
Bizden başka böyle değişik yok sanırım ahah ??İlk veya ortaokulda Silkroad oynarken kurduma EnKuruPet adını vermiştim. ?
Umarım forumda pek aktiflik olmadığındandır yoksa kendimi kötü hissederim ??Bizden başka böyle değişik yok sanırım ahah ??
Ben s2mle100lesh yapmıştım bir arkadaştan duyup?Ben bir keresinde yunan harfleri ile anan yazmıştım oyuna girince anan geldi diyorlardı ?
Bu da güzelmiş bak ?ElegantOrangutan,Google Oyunlar kendi oluşturmuştu eskiden.Hâla öyle sanırım...
Fena ?Ben s2mle100lesh yapmıştım bir arkadaştan duyup?
Mardin arapçasını bilenlere göre sayılır ahah ?Hocam hocam Nixc0r sayılır mı??
Ne demek mardin arapçasında?Bu da güzelmiş bak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fena ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mardin arapçasını bilenlere göre sayılır ahah ?
Küfür ?Ne demek mardin arapçasında?
Gerçekten ilk defa duydum hocam forumda yıllardır küfür ediyormuşum haberim yok ?Küfür ?
Burda bile şeftali ? detayı ???Bazı yerlerde Nick'im WhyPchWhy
Komik olmaya bilir ama karşılaştığım rakipleri gülümsetebilir.
Hocam nasıl geldi aklınıza ya ?Bazı yerlerde Nick'im WhyPchWhy
Komik olmaya bilir ama karşılaştığım rakipleri gülümsetebilir.
Hocam Bi anda çok merak ettim hangi küfür ?Küfür ?
?Hocam Bi anda çok merak ettim hangi küfür ?
Nik-skor yani skoru s.. ?Hocam Bi anda çok merak ettim hangi küfür ?
Aboooo ben neyle dolanıyormuşum Hocamm niye uyarmadıydınız HocammNik-skor yani skoru s.. ?
Nik değil senin ki ya. Nix-cor (skor) değilAboooo ben neyle dolanıyormuşum Hocamm niye uyarmadıydınız Hocamm
Öyle ama okunuş öyle değil işte nik skor gibi çıkıyor ağızdan ??Nik değil senin ki ya. Nix-cor (skor) değil
Sanki forum Mardin Arapçası bilenle dolu.Öyle ama okunuş öyle değil işte nik skor gibi çıkıyor ağızdan ??
Aynen ondan ban yemeden devam ?Sanki forum Mardin Arapçası bilenle dolu.
Ahah aranan yorum ?Sanki forum Mardin Arapçası bilenle dolu.