Oyunlarda kasma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raptor21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ntelR Core TM i3-2100cpu @3.10ghz[4cpu)3.1ghz
bellek 4096
directx 11
AMD radeon hd 6670 128 bit 2gb
P8H61-M LX ana kart
power 450

TÜM PROGRAMLAR GÜNCEL

Sistemim bu. Artık oyunlarda kasma sorunu beni çileden çıkarıyor. Prototyp 2 sniper nazi gta 4 Her Türlü oyunda kasıyor
İlk aldığım zaman kasayı tüm parçaları farklıydı kasıyordu ben de bu sistemi yaptırdım ve yine kasıyor.
FPS oyunlarda 20lerde artık bu sorunu çözene Turkcell 100 TL kontör atacağım. Yalvarırım yardım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hitman absolution mafia2 pes 13 kasmıyor

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Sistemde Bir Kaç Değişiklik Yapmalısın Mesela Ram 8 GB Yap Ekran Kartını 256 Bite Yükselt

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sorunu donanımdan önce yazılım olarak ara belki ram ve cpu yu sömüren bir program vs vardır

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemde deişiklik yapmama gerek yok kardes benden daha alt seviyede sistemi olan arkadasım ops 2 sniper gta 4 oynarken benim ondan daha iyi sistemim olmasına rağmen oyun oynayamıyorum
sistemi sömüren bi program yok keşke olsa çözerdik sıcaklıklarda normal

driver lar güncel

ARTIK BENDE SAPLANTI HALİNE GELDİ HİÇ Bİ BİLGİSAYARCI SORUNU ÇÖZEMİYOR

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
windows sistem derecelendirme puan durumların ne yazarmısın işlemci,ram,grafikler,oyun grafikleri,birincil sabit disk

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemci 7.1
ram 7.1
grafik 6.8
disk veri aktarım hızı 5.9

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
puanlarda sisteme göre normal ama gta4 de neden takılma yapıyor çözemedim sorunu uzaktan kestirmek zor elimin altında olsa çözerdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes el altinda olmasi sorun deil tum parçalari deişti yine ayni sorun var sanki bilgisayarin kurulumunda bi eksiklik var

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardes el altinda olmasi sorun deil tum parçalari deişti yine ayni sorun var sanki bilgisayarin kurulumunda bi eksiklik var

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Donanımsal müdahaleleriniz olduğu halde sorun devam ediyor madem, tahminim yazılımsal anlamda sıkıntılarınız olduğu yönünde... Driverların güncel olup olmaması veya makinenin yeterliliği ile ilgili bir sorun değil... Yazılım dışında birkaç faktör daha olabilir ama onlar müdahale alanımız dışında... İşletim sistemi temiz mi, driver kurulumları ne derece doğru yapılıyor, sistemin ihtiyaç duyduğu ek paketler yüklenmiş mi, tüm bunlar bittikten sonra cihaza kurulan ıvır zıvır yazılımlar neler, onların sisteme yük olmaması için ek optimizasyonlar yapılıyor mu, kurduğunuz oyunları içinde barındıran medya, hdd, usb vs. temiz mi, oyunların gerekli ayarlarını yaptığınızı varsayıyorum ? kontrol edilmesi gereken çok şey var fakat verdiğiniz bilgiler az... Bu bilgisayarcı dediğiniz şahıs ne oranda tecrübe sahibi, güvenilir mi ? gibi bir listeden daha uzunu da çıkabilir... Parayı geçin, biz burada sorunları para karşılığı çözmek için bulunmuyoruz... Konunuz üzerinden çözüm aramayı sürdürün, baktınız artık cidden işin içinden çıkamayacak hale geldiniz özel mesajla bana ulaşın... Gerekirse telefon vasıtasıyla da yardımcı oluruz, selâmetle...

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kulandım hiç bi faydası olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başlat - çalıştır kısmına msconfig yaz hizmetler'e gel ordan windows olay günlüğü nü bul tik işaretini kaldır kaydet bilgisayarını yeniden başlat gta 4 'e gir.

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef onuda yaptım ama Efekt olan yerlerde kasıyor fps 20 lere ınıyor

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farketmem zor diye bişey yok fps ölcen programlar var ayriyetten ortalama fps 60 dır

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kardeş ekran kartımızın markası ve model herşeyi aynı ve bendede kasma sorunu var

kardeş ısılarına baktınmı 80 derce nin üstüne çıkarsa kasma yapabilir

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıcaklık normal Efekt olan yerlerde acayıp kasma var Duyduguma TAk çalıştır olarak kuruluysa bios ola bilirmi acaba bu sorun ?

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
up up up

up up up

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran kartı driver'ını mutlaka güncelle. (ati sitesinden) ve gta 4'ün ps3'ten port edilen gelmiş geçmiş en kötü port oyunu oldugunu unutma en iyi sistemle bile 60 fps alamazsın :) son çare oyunların grafik ayarlarını düşür.
Bende i5 3210M - gt650M 2 gb ekran kartı 6 gb ram var. ekran full hd (1920x1080) gta 4 serisini en yüksekte 30 küsür fps ile bitirmişimdir.

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haci benim tek sorunum fps deil oyunlarda ciddi bi kasma

raptor21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ntelR Core TM i3-2100cpu @3.10ghz[4cpu)3.1ghz
bellek 4096
directx 11
AMD radeon hd 6670 128 bit 2gb
P8H61-M LX ana kart
power 450

NORMALMİ ACABA

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim Dediğin Oyunlar Dha Çok Ekran Kartını İlgilendirir Ekran Kartını Yükselt Ekran Kartı Ram ini Çoğalt Ole İŞte Bide Ram ini yükselt Düzelicene Eminim Prototype 2'yi Bnde Oynuorum Çünkü

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkaplanda çalışan programları kapat öyle gir oyuna derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede oyunlar kasıyo sistem özelliklerim amd radeon 7670m ekran kartı 4 gb ram intel i5 işlemci just cause 2 bile en yüksek ayarda kasıyo :( ama benimki iki ekran kartlı ondanda olabilir