Oyunda ''mode not supported'' hatası

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Bugün Prince of Persia: The Forgotten Sands oyununu yükledim, oyunu açtığımda mode not supported hatası ile karşı karşıya kaldım, öyle ki erkran karanlık fakat ses geliyor ve yön tuşlarıyla oynadığımda menüde geziniyorum (tabi bunu da sesinden anlıyorum) ama görüntü gelmiyor. Önceki gün yine Prince of Persia'nın bu oyundan önce çıkan versiyonunu yüklemiştim onda da bu hatayla karşılaştım. Game settings den en başta default olarak girdim oyuna olmadı, ayarlarıyla oynadım çözünürlüğü 640x480 bile yaptım olmadı en son default yaptım ''mode not supported'' yazısı ortada olarak oyunu oynattı. Sonra ayarları değiştirdim düzgün olarak oynadım. Aynı şeyleri bugün yüklediğim POP'ta denedim fakat bunda olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı driver güncellemesiyle ilgili bir öneriyle gelirseniz şunu söylemeliyim ki bilgisayarımda 2 gün önce GTA IV'ü sıkıntısız oynadım.

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu güncelliğini yitirmiştir. Yukarıda gösterdiğim yöntemle sorun çözülmüştür. Default yapıp ayarlarıyla oynayıp yeniden default yaptım ve arka planda hiç program çalıştırmadım. Ama yine de bu kesin çözüm olmayabilir.

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üzgünüm ki konu yeniden güncel. Oyunun save dosyasını değiştirince 60hz de çalışan oyun birden 85hz ye çıktı yine. Oyun neye göre düşük hertzde çalışıyor? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

AkifBan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözünürluğu 1440x900 yaptığımda yine ortada aynı yazı oyun 59.9 hz ile oynuyor. 1024x768 olduğunda 85.1 hz veriyor oyunda ses var görüntü yok. Biri bana bu konuda net birşeyler söyleyebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu hata bende city bus simülatör münchende oldu çözümü nedir :cursing: