İyi günler arkadaşlar. Bugün Prince of Persia: The Forgotten Sands oyununu yükledim, oyunu açtığımda mode not supported hatası ile karşı karşıya kaldım, öyle ki erkran karanlık fakat ses geliyor ve yön tuşlarıyla oynadığımda menüde geziniyorum (tabi bunu da sesinden anlıyorum) ama görüntü gelmiyor. Önceki gün yine Prince of Persia'nın bu oyundan önce çıkan versiyonunu yüklemiştim onda da bu hatayla karşılaştım. Game settings den en başta default olarak girdim oyuna olmadı, ayarlarıyla oynadım çözünürlüğü 640x480 bile yaptım olmadı en son default yaptım ''mode not supported'' yazısı ortada olarak oyunu oynattı. Sonra ayarları değiştirdim düzgün olarak oynadım. Aynı şeyleri bugün yüklediğim POP'ta denedim fakat bunda olmadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartı driver güncellemesiyle ilgili bir öneriyle gelirseniz şunu söylemeliyim ki bilgisayarımda 2 gün önce GTA IV'ü sıkıntısız oynadım.
Ekran kartı driver güncellemesiyle ilgili bir öneriyle gelirseniz şunu söylemeliyim ki bilgisayarımda 2 gün önce GTA IV'ü sıkıntısız oynadım.