Redlonmas
Profesör
Arkadaşlar ben tablette profesyonel pubg oynamak istiyorum zaten ilk çıktığından beri oynuyorum ancak artık ses kasmam lazım adam akıllı bana max. 120 tllik oyuncu kulaklığı önerirmisiniz Tablet ile uyumlu olmalı.
Arkadaşlar ben tablette profesyonel pubg oynamak istiyorum zaten ilk çıktığından beri oynuyorum ancak artık ses kasmam lazım adam akıllı bana max. 120 tllik oyuncu kulaklığı önerirmisiniz Tablet ile uyumlu olmalı.
başka şansım yok galiba :/Merhaba, oyuncu kulaklıkları USB çıkışlıdır. Bunu tabletinizde kullanabilmek için dönüştürücü almalısınız.
Bunu söylemeyi hiç sevmem ama bütçeni 50TL arttırabilirsen 7.1 surround bir kulaklık alabilirsin.
Kulaklığı kafa bandı mı arıyorsun? Yoksa telefon kulaklığı gibi mi?başka şansım yok galiba :/
şu nasıl: Baseus Gamo H15 3.5mm Mikrofonlu Pubg Oyuncu Kulaklığı | TrendyolKulaklığı kafa bandı mı arıyorsun? Yoksa telefon kulaklığı gibi mi?
Merhaba, oyuncu kulaklıkları USB çıkışlıdır. Bunu tabletinizde kullanabilmek için dönüştürücü almalısınız.
Bunu söylemeyi hiç sevmem ama bütçeni 50TL arttırabilirsen 7.1 surround bir kulaklık alabilirsin.
inceleme videoları var.Fotoğraflarına aldanma Çin malı diye biliyorum bunu
ahanda sdn foruma crack sızdı FitgirlJak girişli kulaklıklarda var.
inceleme videoları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ahanda sdn foruma crack sızdı Fitgirl![]()