Oyuncu klavye ve mouse tavsiyesi

AxiRyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A4 Tech X7-G800MU Olarak Düşünüyordum Klavyeyi Ancak Kullanan Birine Danışmam Lazım 3-4 Tuş Aynı Anda Basmıyor Dediler Doğrumudur?

Birde Mouse Olarak En Fazla 50 Tl ne Önerirsiniz

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
Fiyat/Performans istiyorsan A4 serileri gerçekten iyi. Aynı tuş problemi vs.. yok diye biliyorum bi ara kullanıyordum bi sorun olmadı yani cs de. Gayet te iyiydi. Zaten nerede 4 tuşa birden aynı anda basıyorsun ki ? ctrl ile eğilirken w ve a ile basılı 3 tuş yürüyordum sorun olmuyordu.

AxiRyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pes Fifa Gibi Oyunlardan Bahsediyorum Bende Curve 2000 Var Şuan Onu Satmak İstiyorum Bu Nedenden Dolayı
Yön Tuşlarıyla Birlikte Koşuyorsunuz ve Aynı Anda Başka Tuşlar İşlemiyor

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
Bildiğim kadarıyla o sorun genellikte PS/2 portuydu sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam o porttan bağlananlarda meydana geliyor. USB den bağlanan klavye alırsan sorun çıkmaz, a4 ün oyuncu klavyeleride usb den bağlanıyor.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende Microsoftun klavyesi ve mouse'u var 3 senedir kullanıyorum hala taş gibi sadece mouse arada bi takılıyor.Kaç sene boyunca Fifa oynadım hiç tuş problemi yaşamadım.Counter-Strike da yonuyorum ihç bi problemim yok klavyeyle ilgili.Ben klavyeyi yanlış hatırlamıyorsam 5$'a almıştım :D

AxiRyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
12565317.jpg
160XL-755BK-B_b2b.jpg

Bu 2 sini Düşünüyorum Artık Klavye PS/2 Portlu Ama Sorun Yaşamıolarmış Öğrendim Kullananlardan

redirect

Asistan
Reaksiyon puanı
11
resimdeki klavyenin tuşları renkli bence çok saçma zaten oyun oynarken tuşlara bakmıyoruzki. Onun rahat kullanabildiğin bir klavye al yeter. Mesela flat klavyeler var onlardan alabilirsin. Labtec ultra flat keyboard güzel klavyedir. Kullanışlıdır. uzun zamandır kullanıyorum banamısın demedi

AxiRyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resimdeki klavyenin tuşları renkli bence çok saçma zaten oyun oynarken tuşlara bakmıyoruzki. Onun rahat kullanabildiğin bir klavye al yeter. Mesela flat klavyeler var onlardan alabilirsin. Labtec ultra flat keyboard güzel klavyedir. Kullanışlıdır. uzun zamandır kullanıyorum banamısın demedi

istersen Takmayabiliyorsun o tuşları