Oyuncu Erkan Aydoğan Oflu hayatını kaybetti! Erkan Aydoğan Oflu kimdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir çok dizi, film ve reklamlarda oynayan Erkan Aydoğan Oflu yaşamını yitirdi.

i.php

Grip olduğu öğrenilen Aydoğan Oflu, bugün sabah saatlerinde Ortaköy'deki evinde kalp krizi geçirerek hayata veda etti. Eşi, sabah kahvaltısı için uyandırmaya gittiğinde genç oyuncunun cansız vücuduyla karşılaştı.

39 yaşındaki Oflu’nun son günlerde çok ağır bir grip geçirdiği ve rahatsızlığının kalp krizini tetiklemiş olacağı belirtildi. 1972 yılında İstanbul Fatih’te doğan Oflu, “Ezel”, “Sıkı Dostlar”, “Plajda”, “Pars Narkoterör” ve “Korkuyorum Anne” gibi projelerde rol almıştı. Cenazesi bugün Ortaköy Cami’nden kalkacak olan Oflu’nun eşinin 3’üncü çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

Erkan Aydoğan Oflu kimdir?

1972 yılında İstanbul Fatih'te doğan Erkan Aydoğan Oflu 1973 yılında ailesiyle beraber Almanya'ya yerleşti. Almanya'da kaynakçılık meslek lisesini bitirerek iki sene tersanelerde çalıştı.

1993 yılında Türkiye'ye dönerek askerliğini yapan oyuncu, dergi dağıtımı, turizm, oto alım-satım, tamir işleri ile uğraştı ve spor hocalığı yaptı.

1999 yılında bir boksörü canlandırdığı ilk reklam filminde oynadı, Turkcell'in bu reklam filmi Newyork'ta ödül aldı.

Çeşitli reklam filmlerinde rol almasının ardından, Reha Erdem'in yönettiği 'Korkuyorum Anne' adlı uzun metrajlı filmde 'Aytekin' karakterini canlandırdı. Bu filimdeki performansı Medyapım genel müdürlerinden Fatih Aksoy tarafından beğenilince kendisine diğer projelerde rol alma fırsatı sunuldu.

Meltem Kayalı'nın yapımcılığını, Bülent İşbilen’in yönetmenliğini üstlendiği ' Aşk Oyunu' adlı dizide 'Kurti' tiplemesiyle ekranlara geldi. Bu dizi kendisinin Türkiye’de herkes tarafından tanınmasını sağladı.

Oyuncu evli, çok sevdiği bir eşi ve bir oğlu var.

11185_8128_06032011_2.jpg

11185_8128_06032011_4.jpg

11185_8128_06032011_5.jpg

11185_8128_06032011_7.jpg

11185_9611_06032011_1.jpg

Medyafaresi

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Allah rahmet eylesin ..

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çok şaşırdım ecelin ne zaman geleceğini bilemiyosun. Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Çok şaşırdım ecelin ne zaman geleceğini bilemiyosun. Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

aynen, üzücü, severdimde kendisini oyunculuğu olsun düzgün bir insandı, Allah rahmet eylesin..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Allah rahmet eylesin...

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Allah rahmet eylesin.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
‘Kurti’ tiplemesiyle tanınan tiyatro oyuncusu Erkan Aydoğan Oflu toprağa verildi.

070320111857082749920_2.jpg

Ortaköy’deki evinde pazar günü hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Erkan Aydoğan Oflu son yolculuğuna uğurlandı. 39 yaşında ölen Oflu’nun cenazesi Ortaköy’deki Hacı Mehmet Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EŞİ VE ANNESİNİN GÖZYAŞLARI DİNMEDİ

Oflu’nun cenazesine şarkıcı Keremcem, tiyatro oyuncusu Gürgen Öz, tiyatro oyuncusu Özkan Uğurlu, şarkıcı Nez, Oflu ailesinin yakınları katıldı. Oflu’nun eşi Songül Oflu ve annesi Gülçin Oflu’nun gözyaşları dinmek bilmedi. Baba Cevat Oflu’nun ise, oldukça bitkin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Oflu’nun iki oğlu, 7 yaşındaki Soner ile 3.5 yaşındaki İlker ise etkilenmemeleri için cenazeye getirilmedi.

“ÇOK İYİ BİR İNSANDI“

“Aşk Oyunu “adlı dizide ‘Kurti’ tiplemesiyle tanınan Erkan Aydoğan Oflu’nun aynı diziden rol arkadaşı Keremcem, “ Çok zamansız öldü. Çok zor. Sevenlerine sabır dilemekten başka yapılacak bir şey yok “ dedi. Oflu'nun soğuk algınlığı olduğunu bildiklerini söyleyen Keremcem, “Neyin sebep olduğunu bilmiyoruz. Başımız sağ olsun “ diye konuştu.

Tiyatro oyuncusu Gürgen Öz ise, “Aydoğan iyi bir insandı.Yetenekli bir oyuncuydu. Allah rahmet eylesin. Üzgünüz. Çok iyi bir insandı. “ diye konuştu. Tiyatro oyuncusu Özkan Uğurlu da, “ Bir anda oldu. Sporla da uğraşıyordu kendisi. Söyleyecek söz bulamıyorum “ diye konuştu. 39 yaşında hayatını kaybeden Erkan Aydoğan Oflu, son olarak Ezel dizisinde rol almıştı.

DHA