hakantalha
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 123
Dishonored için türkçe yama yüklemek istiyorum karşıma bu site çıktı virustotal'de temiz çıktı güvenilir mi?
Türkçe yamaların hepsi bu siteden çıkıyor zaten tabi ki güvenilirDishonored için türkçe yama yüklemek istiyorum karşıma bu site çıktı virustotal'de temiz çıktı güvenilir mi?
GüvenilirDishonored için türkçe yama yüklemek istiyorum karşıma bu site çıktı virustotal'de temiz çıktı güvenilir mi?
o oyun bende de var oyunun save sistemi berbat o kadar ilerliyorum sonra ölünce oyun göeevin başına atıyor oncaman binaların içine girip görev yapıyorum genede oyun save almıyor sonradan kendim save almaya başladım senide uyarayım bu konudaDishonored için türkçe yama yüklemek istiyorum karşıma bu site çıktı virustotal'de temiz çıktı güvenilir mi?
Hayır f5 e basarak hızlı save alabiliyorsunuz save sıkıntısı olmuyoro oyun bende de var oyunun save sistemi berbat o kadar ilerliyorum sonra ölünce oyun göeevin başına atıyor oncaman binaların içine girip görev yapıyorum genede oyun save almıyor sonradan kendim save almaya başladım senide uyarayım bu konuda
Evet kendin manuel save alabiliyorsun yoksa oyunu çoktan iade etmiştimo oyun bende de var oyunun save sistemi berbat o kadar ilerliyorum sonra ölünce oyun göeevin başına atıyor oncaman binaların içine girip görev yapıyorum genede oyun save almıyor sonradan kendim save almaya başladım senide uyarayım bu konuda
Nasıl yedekliyecem?En güvenilir sitelerden birisi. Ama yine de yamayı yapmadan orijinal oyun dosyalarını yedeklemeni tavsiye ederim ki zaten oyunçeviri de sana bunu söylüyor![]()
oyun dosyalarının tümünü başka bi klasöre at ve kopyalaNasıl yedekliyecem?