Oyunceviri.net güvenilir mi?

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Dishonored için türkçe yama yüklemek istiyorum karşıma bu site çıktı virustotal'de temiz çıktı güvenilir mi?

Isaac42

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,525
En güvenilir sitelerden birisi. Ama yine de yamayı yapmadan orijinal oyun dosyalarını yedeklemeni tavsiye ederim ki zaten oyunçeviri de sana bunu söylüyor :)

Ctvx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Türkçe yama konusunda en güvenilir site diyebilirim. Ancak kendi yapmadıkları yamaları da yayınlıyorlar o yüzden dikkat et. Dishonored'ın çevirisi The Outsider One ve ekibi tarafından yapıldı, oyunçeviri paylaşıyor sadece ancak Outsider One'da güvenilir bir çevirmendir. Oyun çevirinin kendi yaptığı yamalar güvenilirdir ancak başkasının yamalarını da paylaşıyorlar dediğim gibi, onları bilemem. Yamanın kendi sitesi: Dishonored 1 Definitive Edition Türkçe Yama

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Dishonored için türkçe yama yüklemek istiyorum karşıma bu site çıktı virustotal'de temiz çıktı güvenilir mi?
o oyun bende de var oyunun save sistemi berbat o kadar ilerliyorum sonra ölünce oyun göeevin başına atıyor oncaman binaların içine girip görev yapıyorum genede oyun save almıyor sonradan kendim save almaya başladım senide uyarayım bu konuda

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
o oyun bende de var oyunun save sistemi berbat o kadar ilerliyorum sonra ölünce oyun göeevin başına atıyor oncaman binaların içine girip görev yapıyorum genede oyun save almıyor sonradan kendim save almaya başladım senide uyarayım bu konuda
Hayır f5 e basarak hızlı save alabiliyorsunuz save sıkıntısı olmuyor

hakantalha

Asistan
Reaksiyon puanı
123
Evet kendin manuel save alabiliyorsun yoksa oyunu çoktan iade etmiştim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

En güvenilir sitelerden birisi. Ama yine de yamayı yapmadan orijinal oyun dosyalarını yedeklemeni tavsiye ederim ki zaten oyunçeviri de sana bunu söylüyor :)
Nasıl yedekliyecem?