Oyun Tavsiyesi Verir misiniz?

Reaksiyon puanı
768
Tam olarak oynadığım bir tür veya sevdiğim bir konsept yok her türlü tavsiye edebilirsiniz.

Q9400 3.1 GHz
R7 240
4GB RAM

TunaAksell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hikayeli oyunlar seviyorsan bir bak derim max payne 1

Reaksiyon puanı
768

EmirhanCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
hikayeli oyunlar seviyorsan bir bak derim max payne 1
arkadaşın dediği gibi max payne güzeldir max payne 2 yi 5 6 ay önce tekrar bitirdim grafikleri ne kadar iyi olmasa da sürekli tekrarlamayışı çok hoşuma gidiyor 4 5 kez bitirdim max payne 3 ü hiç oynamadım ama oynanmaya değer olabileceğini düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayeli oyun severim ama zor oyunlardan nefret ederim max payne 1-2 için çok zor diyorlar bu nedenle uzak duruyorum ama 3 oynayabilirim.
Max payne 1-2 o kadar zor değil ki

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Asıl 3 zor :D Max Payne'i baştan oyna o duygu o senaryoyu yaşadıktan sonra oyun hızlıca geçiyor :) (ama 3. oyun hayal ettiğim gibi çıkmadı çok üzüldüm o duruma)

Grafik adına değil ama eğlenmek adına psikopat bir oyun Postal serisini oynamanı tavsiye ederim :D

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Max Payne çok güzel oyundur. 1.oyunu nedense hiç oynamadım üşendim sanırım ama 2.oyunu en kötü 3-4 kere bitirmişimdir. En sevdiğim oyunu ise 3.olan siper alma olsun silah çeşitliliği ve ses kalitesi falan çok beğeniyorum. Bunu da bitirdim 3-4 kere.

Hacker Yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Tam olarak oynadığım bir tür veya sevdiğim bir konsept yok her türlü tavsiye edebilirsiniz.

Q9400 3.1 GHz
R7 240
4GB RAM
Hocam daha önce 1 ve 2'yi oynayıp 3'ü oynamadıysanız kesinlikle Max Payne 3... ?

Asıl 3 zor :D Max Payne'i baştan oyna o duygu o senaryoyu yaşadıktan sonra oyun hızlıca geçiyor :) (ama 3. oyun hayal ettiğim gibi çıkmadı çok üzüldüm o duruma)

Grafik adına değil ama eğlenmek adına psikopat bir oyun Postal serisini oynamanı tavsiye ederim :D
KESİNLİKLE HOCAM
Oyunu en baştan story olarak oynayınca çok zevkli oluyor . Zaten daha önce birçok kez dile getirdim story olarak PC'de daha iyi oyun görmedim diye . Belki COD olabilir . Ama Piyasadaki en iyi Story oyunu Last of Us ve Beyond Two Souls'tur..
Açıkça söylüyorum Max Payne oynarken ağlayasım bile gelmişti..?