S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Witcher 3 ü bitirdim başka sarabilecek oyun varmı yoksa dlclerimi oynim?
Oynadım Sarmadı HiçOynamadıysan Skyrim oyna derim ama oynamışsındır![]()
Skyrim oynayıp sarmayan insan var mı be hocamOynadım Sarmadı Hiç
Keşke Sarsaydı Ama 2.ciyemi 3.cüyemi ne yükledim sarar belki diye yok sarmıyorSkyrim oynayıp sarmayan insan var mı be hocamİlk oynadığımda büyülenmiştim.
Nier Automatayı Çok Merak Ediyordumda Optimizasyonu Çok Kötü Çıktıpersona 5, portal 2, oneshot. Ve en önemlisi Nier:Automata.
Dlcleri Bitirdikten Sonra Normal Oyunamı Dönüyor Bide Oyun İçindeyken Görevlere Bakıyorum Görevde Dlc Adı Yazıyor Onu Yaparsam DLC Başlarmı Yoksa Yeni Oyun Diyip DLCmi DemeliyimWitcher 3 DLC'leri oynamadıysan kesinlikle oyna.
İlk Hearts Of Stonedanmı Başlim? Yoksa Blood And Winedanda Başlasam Olurmu?DLC'ler zaten oyun evreninde geçiyor. Hiç bir şey sıfırdan başlamıyor aksine yeni özellikler geliyor.
2 DLC'nin de başlangıç görevi var bu görevlerden birine başlarsan arkası geliyor zaten.
İlk DLC Heart of Stone
İkinci DLC ise Blood and Wine
Heart of Stone'un ilk görevini yap ve oynamaya devam et.
Sadece ana hikayeyi takip etme yan görevler de oldukça zevkli.
Belirttim.Heart of Stone'un ilk görevini yap ve oynamaya devam et.
Tamamdır Hepinize Teşekkür EderimBelirttim.
her sorunu fixleyen bi mod vardı, bu oyun dünyanın en iyi oyunu.Nier Automatayı Çok Merak Ediyordumda Optimizasyonu Çok Kötü Çıktı
Mass Effect Nasıldır? Oynayan Varmı
Sorun Derken ? Taşların İçinden Geçme Bide Siyah Alana Düşmeyimi Düzeltiyorher sorunu fixleyen bi mod vardı, bu oyun dünyanın en iyi oyunu.
Peki adı nedir modunsorun: fps sıkıntıları, ve diğer buglar. (tabi hepsi değil)
portal 2 yada maxpayne yada battlefield 1 istedini indir bir de sana ayrıyeten the long darkı öneririrmWitcher 3 ü bitirdim başka sarabilecek oyun varmı yoksa dlclerimi oynim?
Max Payne i bitirdim long dark pek benlik değil portal 2 kardeşimle oynayacaktim olmamıştı Battlefield 1 e bir bakabilirim baktım sistemim karsilamiyor kötü olduportal 2 yada maxpayne yada battlefield 1 istedini indir bir de sana ayrıyeten the long darkı öneririrm
RPG oyunlarını seviyorsan Fallout'un eski veya yeni oyunlarını oynayabilirsin.Witcher 3 ü bitirdim başka sarabilecek oyun varmı yoksa dlclerimi oynim?
Crysis 2yi bitirmiştim Crysis remastered uçan tekme atar pcye journey sıkıcı geldi bana hikaye falan yok sadece goruntuJourney muhteşem oyun Crysis Remasterd geliyor onu da oynayabilirsin.
Sistem yetse oynardim ?Prey 2 oynayabilirsin
"far"Peki adı nedir modun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki oyunda itemlarim sifirlanmadan yeniden oyuna başlayabilirmiyim?