Oyun sunucularına vpnsiz bağlanamıyorum

oguzB132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar benim bir sıkıntım var son bir kaç haftadır bazı oyunlarda sunucuya bağlanamama sorunu yaşıyorum(sea of thieves, warrhammer gibi). İnternet de bu sorunların çözümünü aradığımda son güncelleştirmeyi yapmadığım veya windows firewall'dan izin vermediğim için böyle bir hata verdiğini söylüyor. Fakat her hangi bir indirilecek bir güncelleme ya da verilmemiş izin yok. Ama oyunlara VPN ile giriş yaptığımda bağlanabiliyorum. Hataların ekran görüntülerini ekleyeceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ve ayrı yeten GTA V ve Rainbow' a güncelleme gelmişti ve güncelleştirememiştim herhangi bir güncelleme gözük müyordu fakat VPN açtığımda gözüküyordu.

Ekli dosyalar

• sea of thieves.png
    sea of thieves.png
    71.1 KB · Görüntüleme: 125
  • warhammer.png
    warhammer.png
    614.3 KB · Görüntüleme: 141
  • sea of thieves.png
    sea of thieves.png
    71.1 KB · Görüntüleme: 107
  • warhammer.png
    warhammer.png
    614.3 KB · Görüntüleme: 115

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Yakın zamanda bu tarz problem yaşayan birisi vardı, Güvenli İnternet'ten dolayı böyle bir problem olduğunu öğrendik. Eğer aboneliğinizde Güvenli İnternet paketi varsa iptal edin.

ToLGhN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Dns ayarlarınızı değiştirdinizmi otomatiktemi acaba ? Farklı Dns ayarları girildikten sonra aynı sorunu yaşadığım oyunlar olmuştu.

oguzB132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zamanda bu tarz problem yaşayan birisi vardı, Güvenli İnternet'ten dolayı böyle bir problem olduğunu öğrendik. Eğer aboneliğinizde Güvenli İnternet paketi varsa iptal edin.
yarın sabah ilk iş onu deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dns ayarlarınızı değiştirdinizmi otomatiktemi acaba ? Farklı Dns ayarları girildikten sonra aynı sorunu yaşadığım oyunlar olmuştu.
evet otomatikte ama genede bağlanamıyorum

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Güvenli internetiniz varsa kapatın, düzelir.

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Zamanında Wolfteam ve ZombieRock’da bende de oluyordu.(Ey gidi ZombieRock ne oynardık) Güvenli internet laneti yüzünden bazı sunuculara bağlanılamıyodu. Dendiği gibi güvenli internet sorun.