Oyun Sitesine Ulaşamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azarax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar birkaç gündür herzaman girdiğim sitelere girmek istediğimde devamlı bu iletiyi almaya başladım. tarayıcımı değiştirdim.(explorer, firefox, chrome, opera) hepsini denedim. virüs taraması yaptım ancak sorunum çözülmüyor. LÜTFEN yardım edin.

Erişmeye çalıştığınız http://cache.armorgames.com/files/games/super-stacker-2-3141.swf adresi şu anda kullanılamıyor. Adresi (URL) doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.
Internet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin
.

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bari biri baksa meraktan.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben baktım siteye giriyo oyunuda oynadım oyunda çok güzelmiş ama senini derdinini ne olduğunu anlamadım

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Sorunun çözümünü bilmiyorum ama yakın bir tarihte konu kilit yer.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar birkaç gündür herzaman girdiğim sitelere girmek istediğimde devamlı bu iletiyi almaya başladım. tarayıcımı değiştirdim.(explorer, firefox, chrome, opera) hepsini denedim. virüs taraması yaptım ancak sorunum çözülmüyor. LÜTFEN yardım edin.

Erişmeye çalıştığınız http://cache.armorgames.com/files/games/super-stacker-2-3141.swf adresi şu anda kullanılamıyor. Adresi (URL) doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.
Internet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.

Erkek adam çakar formatı öle anti-virüsmüş şuymuş buymuş uğraşmaz

Ayrıca arkadaşın verdiği linkteki oyunu sevenler şu konuyada mutlaka bakmalı

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden kilit yesin yardım istemek yasak mı?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Şöyle bir kural koymuş yöneticiler.

3. Başlıklar açıklayıcı olmak zorundadır. "Yardım", "İmdat" gibi başlıklar açmak yanlıştır, açılan konuda sorun çözüldükten sonra başlıkta “[Çözüldü]” şeklinde not düşülmelidir.

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çabuk kardeş chimera konuyu okuyor başlığı büyüt yersin kilidi:)

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğru demin okudum. ama rtık başlık değişteremem değil mi?

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Açmış olduğunuz konuda 3. 4. ve 13. nolu kuralların ihlali söz konusudur.

Forum kuralları (Kural-3) :
Başlıklar açıklayıcı olmak zorundadır. "Yardım", "İmdat" gibi başlıklar açmak yanlıştır, açılan konuda sorun çözüldükten sonra başlıkta “[Çözüldü]” şeklinde not düşülmelidir.

Forum kuralları (Kural-4) :
Mesaj, konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır.

Forum kuralları (Kural-13) :
Başlıkta ve mesaj içeriğinde yazı yazarken normal cümle kurallarına uyulmalıdır. Yazıların hepsinin büyük ya da hepsinin küçük harf olması, yanlıştır. (örn: Örnek Başlık ya da Örnek başlık) şeklinde yazılabilir.

Konunuz uygun bölüm ve kategori altına taşınmakla beraber başlıkta konu içeriğine uygun bir şekilde düzenlenmiştir.

Bu sorun sizden değil site sunucusundan da kaynaklanıyor olabilir.

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konomu doğru yere taşıdığınız için teşekkürler ancak benim sorunum oyun sitesiyle değil. tüm sitelerde öyle. örn:facebook, youtube. vs.. dns ayarlarından olabilir mi. bilen varsa yardım ederse çok sevinirim. teşekkürler.

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dns ayarlarını otomatik al deyince düzeldi ancak, şimdi yasak sitelere giremiyorum..

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Hangi DNS Server IP'lerini kullandığınızı öğrenebilir miyim?

azarax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla süpersin ya. çooooooook teşekkür ederim. saol forvetbet e bile girebiliyorum şimdi. hem de hız sorunu oluşmuştu o da düzeldi. tşk ederim.