Kermit Da Frog
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Oyun performansı için Windows hangi sürümünü önerirsiniz.
Son düzenleyen moderatör:
Korsan önermeyelim lütfen.windows 7 aero blue lite surumunu oneririm ben kullaniyorum gayet hızlı
Mesajın içeriğini kim değiştirmiştir? @Kermit Da Frog
Nasıl yani?Mesajın içeriğini kim değiştirmiştir? @Kermit Da Frog
Bilgisayar dizüstü, HP Pavilion Power 15 cb007nt. Apex Legends, Fortnite gibi oyunlarda performans artışı için hangi windows işletim sistemini önerebilirsiniz?Konudaki soru net değil; hangi oyunları oynadığınızı ve bilgisayar (dizüstü mü, masaüstü mü nedir) özelliklerinizin ne olduğunun (RAM, CPU vs) belirtilmesi daha açıklayıcı olur.
10 kurun hdd 7200rpm olunca kullanimi mumkun sallamayin ssd yoksa çöp 7 kur demek trolluktur pardus,ubuntu yada Linux Mint kurun.
SSD almak oyun performansını etkiler mi?Windows 10. Çünkü DX 12 desteği var.
Bilgisayarın hızını arttırır tabi ancak oyun performansını etkilemez yani daha çok FPS almazsın. Sadece oyunlar daha çabuk açılır.SSD almak oyun performansını etkiler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya bilgisayar hızımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela bilgisayarı açınca discord, steam gibi şeyler yüzünden bilgisayarın donmasını engeller mi
10 kurun hdd 7200rpm olunca kullanimi mumkun sallamayin ssd yoksa çöp 7 kur demek trolluktur pardus,ubuntu yada Linux Mint kurun.
TeşekkürlerBilgisayarın hızını arttırır tabi ancak oyun performansını etkilemez yani daha çok FPS almazsın. Sadece oyunlar daha çabuk açılır.
İyi ki düzenlediniz başlıkta yazmasına rağmen kimse anlamamıştı konuyu üstüne uyarı veriyorsunuz teşekkür ederim.Mesajın içeriğini kim değiştirmiştir? @Kermit Da Frog
Konu başlığı sormak için yeterli, o gereksiz ileti diye adlandırıp uyarı verdiğiniz noktayı atmadan konu açamıyorumMesajın içeriğini kim değiştirmiştir? @Kermit Da Frog
Cihazın yeni sayılır, Windows 10 64-bit UEFI modunda kurulum ideal. Belki sürüm seçimin değişebilir: 1809 veya 1903; test edip denemen lazım.Bilgisayar dizüstü, HP Pavilion Power 15 cb007nt. Apex Legends, Fortnite gibi oyunlarda performans artışı için hangi windows işletim sistemini önerebilirsiniz?
Windows 7 ya da 8.1 ama SSD yoksa 10'a hiç bulaşmayın.
Windows 7 ya da 8.1 ama SSD yoksa 10'a hiç bulaşmayın.
Teşekkürlerssd yoksa da 10 kurulur oyun verimi yuksek olur artik 10 harici windows kurulmaz.