Oyun Oynayabileceğim Ortalama Bilgisayar Topluyorum,Yardımcı Olur Musunuz?

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bakın şöyle söyleyeyim,
Gidipte intel pentium işlemciye rtx2080 ekran kartı takamazsınız.Yani uzun lafın kısası,işlemcinizin hızı,ekran kartınızın hızına denk olmalıdır.
Çok fazla soru sorup başınızı şişirdim, kusura bakmayın ama son bir sorum olacak. Hızı aynıı olacak derken mesela kartın bellek hızı 6000 MHz , işlemci/nin hızı kaç olursa aşağı yukarı denk olur?

Canberk61ts

Doçent
Reaksiyon puanı
250
Çok fazla soru sorup başınızı şişirdim, kusura bakmayın ama son bir sorum olacak. Hızı aynıı olacak derken mesela kartın bellek hızı 6000 MHz , işlemci/nin hızı kaç olursa aşağı yukarı denk olur?
Gec cevap icin ozur dilerim.
Aslında böyle hesaplanmiyor:)
İşlemcinin ghz hızı,işlemcinin çekirdek sayısı böyle gidiyor.isterseniz siz bana işlemci modelinizi yazın,bende bir tahminde bilulunayım :)

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Gec cevap icin ozur dilerim.
Aslında böyle hesaplanmiyor:)
İşlemcinin ghz hızı,işlemcinin çekirdek sayısı böyle gidiyor.isterseniz siz bana işlemci modelinizi yazın,bende bir tahminde bilulunayım :)
Geç cevap için asıl ben özür dilerim ,i5 3470S (2,90 GHz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki neden hazır sistem almıyorsun
Açıkçası hali hazırda bir bilgisayarım var ve bunu iyileştirmek daha uyguna gelir diye düşündüm

Canberk61ts

Doçent
Reaksiyon puanı
250
Geç cevap için asıl ben özür dilerim ,i5 3470S (2,90 GHz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası hali hazırda bir bilgisayarım var ve bunu iyileştirmek daha uyguna gelir diye düşündüm
Bu işlemciyle bir sıkıntı çıkmaz rahat olun ?