Oyun Oynayabileceğim Ortalama Bilgisayar Topluyorum,Yardımcı Olur Musunuz?

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Öncellikle şunu belirtmeliyim ki bilgisayar donanımları hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim, o yüzden açıklamalarınızı daha basit yaparsanız cidden çok sevinirim.
Bu karantina sürecinde evde herkes gibi ben de çok sıkıldım ve sadece google'dan makale araştırmak için kullandığım bilgisayarı neden oyun oynamak için de kullanmayayım, deyip bilgisayarımın ortalama oyunları oynatabilmesi için neye ihtiyacı olduğunu araştırmaya başladım.
Bir ekran kartı ve ssd almak istiyorum. Uygun fiyatlı ve ssd ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. (ankartın sata 2 mi 3 mü olduğunu bilmiyorum, Lenono 3492C4G)

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Öncellikle şunu belirtmeliyim ki bilgisayar donanımları hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim, o yüzden açıklamalarınızı daha basit yaparsanız cidden çok sevinirim.
Bu karantina sürecinde evde herkes gibi ben de çok sıkıldım ve sadece google'dan makale araştırmak için kullandığım bilgisayarı neden oyun oynamak için de kullanmayayım, deyip bilgisayarımın ortalama oyunları oynatabilmesi için neye ihtiyacı olduğunu araştırmaya başladım.
Bir ekran kartı ve ssd almak istiyorum. Uygun fiyatlı ve ssd ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. (ankartın sata 2 mi 3 mü olduğunu bilmiyorum, Lenono 3492C4G)
Laptopunuz mu var ?

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
cpuz programı ile anakartınızın ram ve işlemcinizin özelliklerini buraya yazın. Poweriniz kaç wattlık.
anakart lenovo 3492C4G ,işlemci intel i5 3470s. Power dediniz şey nedir? Cpuz'da bu değeri nereden bulabilirim?

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bilgilendirme için teşekkürler, sizin önerebileceğiniz düşük fiyatlı bir ekran kartı var mı?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Bunu almalısın,kesinlikle.

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
SSDye oyun için ihtiyaç duyulmuyor. Bize tam bütçenizi yazarsanız sizin için en iyi seçenekleri değerlendiririz.
Bütçem yaklaşık 1000TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazdığım e.kartını kaçırma Hem çok ucuz,hem de ,GT 730 dan daha hızlıdır.
SSD İÇİN de fazla para verme. 240 GB düşünüyorsan al,geç.
Öneriniz için teşekkürler.

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

MSİ GTX 1050 Ti 4 GB EKRAN KARTI KASA UYUMLU TEMİZ - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 855526481
İ5 3470 1050Ti besleyebiliyor. S ibaresi performansı yükseltilmiş olduğun anlamına geliyor sanırım. 1050Ti çok iyi bi seçim olacaktır. Bi de kalan parayla RAM yükseltmesi de yapılırsa sistem iyi bir hal almış olur. @EFI Shell @met 35 @Görkem Say @The Cyclist sizin görüşleriniz neler?
Bunu alın,pişman olursunuz yoksa :)
Önerileriniz için teşekkürler :))

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Peki neden hazır sistem almıyorsun

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10

MSİ GTX 1050 Ti 4 GB EKRAN KARTI KASA UYUMLU TEMİZ - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 855526481
İ5 3470 1050Ti besleyebiliyor. S ibaresi performansı yükseltilmiş olduğun anlamına geliyor sanırım. 1050Ti çok iyi bi seçim olacaktır. Bi de kalan parayla RAM yükseltmesi de yapılırsa sistem iyi bir hal almış olur. @EFI Shell @met 35 @Görkem Say @The Cyclist sizin görüşleriniz neler?
Bu ilan kaldırılmış büyük ihtimalle, bulabileceğim başka bir yer var mı acaba?

Bunu alın,pişman olursunuz yoksa :)
Amazon'dan daha önce alışveriş yapmadım, güvenebileceğim bir site mi , aldığım ürün kaç günde elime ulaşır yaklaşık ,bir bilginiz var mı?

Canberk61ts

Doçent
Reaksiyon puanı
250
Bu ilan kaldırılmış büyük ihtimalle, bulabileceğim başka bir yer var mı acaba?

Amazon'dan daha önce alışveriş yapmadım, güvenebileceğim bir site mi , aldığım ürün kaç günde elime ulaşır yaklaşık ,bir bilginiz var mı?
Ben n11.com dan alışveriş yaptım.amazonda hiç yapmadim. bu yüzden bişey diyemeyecigim.

Canberk61ts

Doçent
Reaksiyon puanı
250
peki bu kartı kullandınız mı? yani ne tip oyunları kaldırır ya da hangilerini kaldırmaz?
Bu ekran kartı hiç kullanmadım.Ancak tüm oyunları oynatır ?
Hatta bu ekran kartı modelini youtube a yazın tüm oyunları kasmadan oynatıyor.Ancak işlemciniz bu ekran kartını iyi beslemelidir,yoksa darboğaz olur .yazik olur.

ㅠㅡㅠ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bu ekran kartı hiç kullanmadım.Ancak tüm oyunları oynatır ?
Hatta bu ekran kartı modelini youtube a yazın tüm oyunları kasmadan oynatıyor.Ancak işlemciniz bu ekran kartını iyi beslemelidir,yoksa darboğaz olur .yazik olur.
Besleyip beslemeyeceğini nasıl anlayabilirim?