Oyun oynarken laptopta klavye sorunu..

kralvampir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunum ben kaptopta fifa 2009 ve pes 2010 türü oyunlar oynarken ok tuşlarını kullanırken bazen pas werimiyor yada başaka bir hareketi yapmıyoor bunu sıklıkla yaşıyorum bunun nedeni nedir acaba bir çözümü warmıdır yardımlarınızı bekliyorum laptop casper nirvana, teşşekürler..

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
genelde oyun dan dolayı oluyor bende de olmuştu crack dan dolayı oluyor

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
usb bir klavyeyle oyunu tekrar deneyin

çözülürse usb klavyeyle devam çözülmezse sorun arkadaşın dediği gibi ilaçtır ve farklı tedavi yöntemleri deneyin

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardesim aynı sorun bende de var.pes 2010 oynarken eger dikkat edersen ceza sahası yakınlarında capraz olarak ilerleyip pas vermeye veya su cekmeye calıstıgında olmuyor bazen kaleciyle karsı karsıyayken de sut cekilmiyor ve cok sinir bozucu bir sey.aynı zamanda laptopla havadan ara pas da atılamıyor yani hareketler kısıtlanmıs vaziyette.tahminimce bu oyunla alakalı cünkü masaüstü bilgisayarımda böyle bir sorun yasamıyorum ama bende dahil olmak üzere birçok arkadasım konustugumuz bu sorunu laptoplarında yasıyor.merak etme senin laptopta bir sey yok :thumbup: eger kol varsa onu tak öyle oyna,öyle bir sorun cıkacagını sanmıyorum.