Oyun oynarken ekranın kapanması

KhalTrex

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim, bu iphone beni iyice soğutmaya başlattı. ben oyuna girmişim oyundayım kendi kafasına göre ekranı kapatıyor o anda oyundan kopuyorum. oynadığım oyunda bana afk cezası veriyor o kadar saçma bir hal aldı ki bu durum gerçekten sinirden telefonu kırasım geliyor az kaldı kıracam. otomatik kilitte kapalı ama hala ekran kapanıyor yardımcı olun lütfen.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Hangi iPhone? Hangi oyun? Hangi sürüm?

Ya da kâhin gücümü mü açayım?

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
her oyunda oluyor
O zaman bir sıfırlayın bakalım düzelecek mi. Hangi sürümde şuan?

ayrıca kanka sen beni ne çabuk unuttun mod olunca unutuluyor demek ki eskiler
Günde o kadar çok kişi ile mesajlaşıyorum ki. Binlerce kişinin sorununu çözmeye çalışmaca, hepsinin telefonunu aklımda tutmak imkansız. Mod olmakla alakası yok yani ?

Normal değil.

KhalTrex

Asistan
Reaksiyon puanı
71
O zaman bir sıfırlayın bakalım düzelecek mi. Hangi sürümde şuan?

Günde o kadar çok kişi ile mesajlaşıyorum ki. Binlerce kişinin sorununu çözmeye çalışmaca, hepsinin telefonunu aklımda tutmak imkansız. Mod olmakla alakası yok yani ?

Normal değil.
şaka yapıyorum ya :D telefon çok canımı sıkmaya başladı sadece. ios 14.2 deyim ve keşke geçmeseydim diyorum. ios 13.6.1 de iken bataryamda %100 deydi, ios 14.2 ye geçtiğim günden beridir sağlığımda bariz düşüş var %96 a kadar falan sonra bu saçma oyun sorunu var. sonra telefon azıcık kullandıktan sonra yavaşlamaya donmaya başlıyor. imessage da belirli bir mesaj sayısını geçtikten sonra mesajlarım iletilmiyor vs. vs. çok fazla sorunu var. diğer sürümlerde takip ettiğim kadarıyla aynı o yüzden kaldım ortada. sıfırlamak çözüm olmadı bunu yaptım daha önce. şuanda tek beklediğim şey batarya sağlığı ve bu tarz sorunları olmayan yeni bir ios sürümü sanırsam başka bişi bana çare olmayacak.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
iTunes üzerinden sıfırladınız mı?
Hâlâ daha devam ederse Apple Destek ile görüşün. Anormal bir durum var.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
şaka yapıyorum ya :D telefon çok canımı sıkmaya başladı sadece. ios 14.2 deyim ve keşke geçmeseydim diyorum. ios 13.6.1 de iken bataryamda %100 deydi, ios 14.2 ye geçtiğim günden beridir sağlığımda bariz düşüş var %96 a kadar falan sonra bu saçma oyun sorunu var. sonra telefon azıcık kullandıktan sonra yavaşlamaya donmaya başlıyor. imessage da belirli bir mesaj sayısını geçtikten sonra mesajlarım iletilmiyor vs. vs. çok fazla sorunu var. diğer sürümlerde takip ettiğim kadarıyla aynı o yüzden kaldım ortada. sıfırlamak çözüm olmadı bunu yaptım daha önce. şuanda tek beklediğim şey batarya sağlığı ve bu tarz sorunları olmayan yeni bir ios sürümü sanırsam başka bişi bana çare olmayacak.
Bu forumda defalarca yazdım.İosda en iyi sürüm kutudan çıkan sürümle Ağustos ayındaki bitiş sürümüdür.Sen İos 14 ün bitiş sürümünü bekleyecektin.Yedek alıp İtunesdan Dfu mod ile sıfırla derim.Sorun devam ederse servise gönder derim.İyi forumlar.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
telefon şarjda falan oynadın mı bataryayı çok yıpratıyor o tarz durumlar bide telefon eski bir cihazsa apple ve eskitme politikası
25eac1c23f0cb1485cba344fa6a534d7703f9729.png

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Arkadaşlar cidden kafayı yemek üzereyim, bu iphone beni iyice soğutmaya başlattı. ben oyuna girmişim oyundayım kendi kafasına göre ekranı kapatıyor o anda oyundan kopuyorum. oynadığım oyunda bana afk cezası veriyor o kadar saçma bir hal aldı ki bu durum gerçekten sinirden telefonu kırasım geliyor az kaldı kıracam. otomatik kilitte kapalı ama hala ekran kapanıyor yardımcı olun lütfen.
anakartta problem olabilir garantisi varsa değişim yaparlar